9

Fredagsrød

Tak skæbne, som alting da skal drille i dag. Først nægtede computeren at have noget som helst med mig at gøre. Ikke mange timer senere var det så siden her, som nægtede at kendes ved mig, men heldigvis har jeg levende backup, som kunne rejse, hvad ville falde. Nu kører siden igen og det, som drillede, har ingen af os med sikkerhed lokaliseret endnu, så jeg bevæger mig med forsigtighed, mens jeg krydser fingre.

Kenneth og jeg har fået sat gang i maden og mens starten på den snurrede på komfuret, gik vi en tur udenfor i haven. Som der dog er koldt derude. Det er ikke en fornøjelse, medmindre man er vinterklædt, så vi gik snart indenfor igen, for at kigge til Oline, som ser ud til at slippe nådigt. Hun er allerede i bedring, så mon ikke hun klarer skærene. Jeg tror det. Hun er i hvert fald helt klar til en hyggeaften i sofaen, så vi er indkaldt til senest klokken 20! Vi må hellere rubbe neglene….

Fredagsrød

– og så skal du da ikke snydes for endnu en af de smukke valmuer. Jeg tog en indenfor, brændte stilken med en lighter og satte den i vand. Det er nogle timer siden og den står flot endnu, så det er vist tricket, som giver dem en snert af holdbarhed. I hvert fald mere end et øjeblik og så er jeg jo tilfreds.

God fredag aften til dig :-)

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. maj 2009 at 08:13

  De valmuer er imponerende i både størrelse og udseende. De er kæmpestore, smukke og skrigende røde, så jeg glæder mig til de springer ud hvert eneste år :-)

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  22. maj 2009 at 22:04

  også en god aften til jer!
  Knus herfra

 • Avatar
  Reply
  chatrine
  22. maj 2009 at 21:41

  Hei igjen!
  Jeg titter stadig i din blogg, og drømmer meg helt bort i hagen din med alle de utrulig vakre blomstene! Nå skulle jeg bodd i DK jeg også og hatt en slik frodig hage:)

  Klem, å go helg!
  Chatrine:)

 • Avatar
  Reply
  Moster Tulle
  22. maj 2009 at 21:23

  Smuk, smuk blomst – og god fredag til jer også

 • Avatar
  Reply
  Stine
  22. maj 2009 at 21:19

  Det tror jeg er den største valmue jeg nogensinde har set. Smuk er den. God fredag :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  22. maj 2009 at 20:44

  Og i rigtig meget i lige måde Liselotte.

  For filan hvor er de der valmuer da fantastiske og sikke store de er. :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  22. maj 2009 at 20:42

  Hold da op, for en basse! Det giver lige en bedre fornemmelse for størrelsen, når din spæde lille hånd er med på billedet, ikk´? ;-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  22. maj 2009 at 20:32

  Har også haft problemer i dag med at få adgang til din hjemmeside i dag, og det er virkelig ikke rart. Er rigtig glad for en dosis Liselotte hver dag ;-)

  Smuk valmue.

  Også god fredag til dig.

  Gitte

 • Avatar
  Reply
  PETER
  22. maj 2009 at 20:08

  Det er vel ikke Olines virus der hopper på computeren og videre til web’en. Det er uhyggeligt ;-)

  Ej hvor er den blomst flot & stor ( eller er din hånd krympet ? ;-) )

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)