7

Jeg er en skarnsunge

I morges var der frygteligt vådt udenfor, men planterne var glade og så kan vi andre vel også være det.

Morgenregn

Siden har vejret været mildest talt omskifteligt, men det giver nogle meget smukke himmeludsigter, som det ene øjeblik byder på blåt med sol og det næste næsten sorte skyformationer, som må indeholde enorme mængder vand, som så tilsyneladende har besluttet sig for at falde andre steder end her.

Varierende himmel

Jeg har nydt udsigten, for ser I, jeg skulle jo egentlig gøre rent og sådan, men altså der skete det forunderlige, at jeg i formiddags faldt over et mønster (gratis download på ravelry) hos Mette, som var helt uimodståeligt. Jeg var simpelthen nødt til at prøve det af… og nu er bærestykket færdigt om et øjeblik…

Jeg faldt i...

Om fire pinde er jeg klar til ærmer og bul, som strikkes glat på rundpinde. Det egner sig fortrinligt til aftenens tv-kiggeri, som Oline allerede har planlagt. Der skal hygges igennem og jeg er helt klar, for jeg tog mig sammen for en times tid siden og pløjede gennem matriklen, så her nu er fint og rart at være og jeg er svært tilfreds med mig selv.

Jeg må godt strikke nu…

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply
  britt
  23. maj 2009 at 10:31

  Jep, den spottede jeg også både hos Mette og på Ravelry – suuuupersød. Regner også med at strikke den – glæder mig til at se din.
  :-) Britt

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. maj 2009 at 10:24

  Sigrun, jeg strikker i Cascade i stærefarvet – så det ender som en vintersweater, men dem er der også god brug for :-)

 • Avatar
  Reply
  sigrun
  23. maj 2009 at 10:15

  Hei Liselotte,
  jeg forsøker meg også på Mettes Sage, min blir i kald blå Silkbloom fino – hva bruker du?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  22. maj 2009 at 19:23

  Tina, jeg strikker bare… og jo, det går da tjept :-)

  Pernille, den bliver rigtig sød, er jeg sikker på :-)

  Anne, så tror jeg, at den skal strikkes i noget tyndere garn, for at fungere og ikke blive for “tyk” hen over barmen. Som den er nu, ser den ud til at blive helt igennem vellykket :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  22. maj 2009 at 19:09

  Åh ja, den så jeg også godt hos Mette, den er rigtig fin.
  Måske skulle man tage mønsteret med lidt længere ned a’ forstykket, til under barmen, det tror jeg kunne være pænt.

  Du er færdig og i klædt en ny og fin strik, inden vi får set os om…

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  22. maj 2009 at 18:38

  Det ser spændende ud, det er ikke umuligt flere er nødt til at prøve af… Måske jeg endda har noget garn, der kan bruges :)

  Tak for henvisningen.

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  22. maj 2009 at 18:23

  LOL Liselotte – jeg kender virkelig ingen der strikker lige saa hurtigt som dig! Laekkert strik, i oevrigt. :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)