4

Jeg klager ikke

Udenfor er vejret mildest talt omskifteligt og det ene øjeblik skinner solen og himlen er blå. Det næste er her så mørkt, at det er nødvendigt med lys og forventningen om bulder og brag ligger lige til højrebenet. Så skifter det igen…

Det ender vel godt...

Oskar og jeg har været ude. Der er ikke generende varmt. End ikke i nærheden. Jeg var meget glad for, at jeg havde tænkt både støvler og varm sweater ind i den tur, for ellers havde jeg haft det alt for koldt. Det bliver vist ikke til meget udeliv i dag, men der står også rengøring på programmet, så det gør ingenting.

Ud over rengøringen, er der også en pjevset Oline, som lige nu sover ovenpå en Panodil og et glas vand. Hun har ondt i halsen og for hver gang jeg er inde hos hende, lyder hun mere og mere hæs, så der er vel en halsbetændelse under opsejling og så skal man jo forkæles lidt ekstra. Jeg får nok at se til… med al den strik, jeg også har fingrene i lige nu. Jeg klager ikke.

You Might Also Like

4 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  22. maj 2009 at 15:51

  Stine, hun har spist is… og pandekager, så helt skidt er det ikke ;-)

  – god weekend til dig også :-)

 • Avatar
  Reply
  Stine
  22. maj 2009 at 15:04

  Her på Sjælland er vejret ligeså omskifteligt, dog med mest sol. Trist at tilbringe fridage i sengen. Nogle gange virker det på en gang ondt i halsen med is endda en gang Slushice har virket. Det er da et forsøg værd og de unge mennesker synes det smager godt. God bedring til Oline og god weekend til alle i andre gode mennesker.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  22. maj 2009 at 11:09

  Hun siger sikkert tak, når hun engang vågner igen, Anne. Lige nu sover hun og samler kræfter, den stakkel :-(

  Jeg skal også bare hygge igennem – er du tosset, som jeg skal hygge :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  22. maj 2009 at 10:34

  God bedring til patienten og hyggelig dag til dig, for du finder garanteret noget dejligt at bruge den til.

  Her lokker udelivet heller ikke, men der mangler lige et par hjørner, før jeg kan sætte flueben ved havelistens mange fridags-to-do-punkter.
  Men bagefter – der skal jeg eddermug’me hygge i sofa med film og strik…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)