6

Lidt fra oven

Jeg har været på toppen af byen i dag. Eller det er ikke helt sandt, for på toppen kan det vel ikke kaldes, når Aalborgtårnet står i horisonten og er meget højere, men det føltes sådan. En diminutiv tagterrasse med adgang til frit fald udgjorde fotoplatformen og sådan byder livet ind imellem på spændende muligheder, hvis man forstår at gribe dem.

Lidt fra oven

Der var kig ind over kernen af Aalborg. Kirkespir og røde tage kombineret med udsigt til Skovdalen og vartegnet for byen udgjorde kulissen, da jeg spillede med og lod som om, jeg ikke lider det mindste af højdeskræk.

Lidt fra oven

Der er kig viden om, når man står deroppe, lige ved siden af Symfonien og man får sagtens fornemmelsen af de syv høje, som Aalborg ligger på og omkring, når man står og kigger ud over et landskab, som alene på dette hjørne gav adgang til tre af dem.

Vel har vi byggerier, som rager i højden, men det er i grunden ikke mange, når man står og kigger lidt ned på byen. Vi holder os rimeligvis ved jorden og skal der udsigt til, skal man bo på en af højene eller være så heldig, så man har fået fingre i en penthouse langs havnen.

Lidt fra oven

Jeg bor et sted ude i horisonten. Mens jeg står deroppe, bliver jeg klar over, at der er lang vej hjem. I hvert fald i tid. Det kom til at passe. Jeg er først lige vendt hjem for en halv time siden. Det har været en lang dag og jeg er brugt i bund.

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. maj 2009 at 14:44

  Signe, dét er det :-)

 • Avatar
  Reply
  Signe
  29. maj 2009 at 12:14

  Oh yes.. og der er så smukt ude ved Lindholm Høje, omend det vel ikke helt kan kaldes Aalborg. Men der kan man jo også se vidt omkring, det er et dejligt sted.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. maj 2009 at 10:07

  Helle, jeg var ikke I Symfonien, men VED Symfonien, så jeg så ingen smukke piger med sort hår ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  29. maj 2009 at 08:54

  Symfonien ? Der var min “den bette” torsdag formiddag. Måske du så hende ;-), sort hår, briller og sat…s næsvis ;-D

 • Avatar
  Reply
  Frk. Vestergaard
  28. maj 2009 at 21:15

  Håber du for en hyggelig aften

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  28. maj 2009 at 20:34

  velkommen hjem!
  NYD aftenen håber der bliver hygget.
  Knus

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)