10

Jeg mangler garn, for pokker da!

Det sidste forstykke

Jeg er godt i gang med det sidste forstykke til den nye trøje. Det hele ser meget lovende ud og jeg kan slet ikke vente med at få strikket de sidste stykker, så trøjen kan samles og tages i brug. Jeg er næsten færdig med det sidste stykke glatstrik. De lange stykker har absolut har været tåkrummende kedelige at strikke, men de er en nødvendig del af modellen, så der var ingen vej udenom.

Modellen er en lang cardigan, som var i Hendes Verdens strikketillæg forleden. Den var egentlig strikket i en gul bomuld, men jeg strikker ikke noget langt strik i bomuld, som ville gøre det rigtigt kedeligt, tungt og faconløst, så jeg er i gang med en uld, som gør trøjen en tand varmere, men også væsentlig skønnere og med garanti langtidsholdbar. Både i sæson og facon.

Trøjen bliver ikke varmere, end jeg kan anvende den som et af sommerens stykker overtøj og det er jo netop det, som er planen, så nu kan det garn, jeg har bestilt, godt se af at komme. Postmand Per bank nu på…

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. maj 2009 at 16:56

  Tove, den bliver superflot… og nej, jeg får tilsyneladende ikke mit garn i dag og jeg kan mærke, at det ærgrer mig frygteligt, fordi det er bestilt allerede mandag af samme grund. Øv :-(

 • Avatar
  Reply
  tove
  29. maj 2009 at 14:59

  Ville ønske jeg –også var hurtigstrikker.–Den er nemlig superflot. Jeg håber du får dit garn idag…., Men jeg kan fortælle at hvis du en anden gang skal have det hurtigt, –så går det altså hurtigere fra Marianne Svit, hun leverer dagen efter det er bestilt..
  så hvis det er en farve der er i hendes sortiment er det en ide…det er samme garn…supersoft
  God pinse til dig…….husk og skåle og grine

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. maj 2009 at 14:43

  Marianne, jeg strikker med dobbelt garn, så helt tynd bliver den ikke. Den bliver skøn både nu og til efteråret :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  29. maj 2009 at 10:37

  Sjovt den opskrift fangede også mit øje og jeg tænkte som dig – bomuld det er altså for tungt til sådan en sag, men jeg havde ikke overvejet tyndt uld, måske man skulle…..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. maj 2009 at 10:14

  Hanne, jeg gider ikke så lang en trøje i bomuld. Jeg kan lige forestille mig, hvor tung og “slatten” den bliver, men modellen er fin, så ulden er blevet fundet frem og jeg er bestemt ikke utilfreds med det foreløbige resultat :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  29. maj 2009 at 10:10

  Modellen er skide flot og valget af uld gør den sikkert endnu skønnere :O) På strikkecafe hos Fandango i aftes, var der en, som strikkede den i lilla merinould.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. maj 2009 at 10:01

  Anita, det er vel også noget af en overdrivelse at påstå, at jeg mangler garn…. men altså, det er sandheden denne gang ;-)

  Lene, det er afsendt, så det er for sent at hente det. Jeg er nødt til at satse på, at det kommer i dag – men ellers ville det have været rigtigt hyggeligt med en visit hos dig :-)

  Yt, jeg krydser fingre for, at det er med i denne ombæring, men ellers er der sikkert noget andet at lave :-)

 • Avatar
  Reply
  yt
  29. maj 2009 at 09:09

  Øv, det er bare så surt.
  Vi må håbe den kære post snart har det med ,)
  Yt.
  Så er det godt du sikkert har noget andet du kan give dig i kast med ;)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  29. maj 2009 at 08:45

  Ellers må du køre ud og hente det, så kunne du jo passende køre indenom her ;-) nå nej der er jo arbejdsdag i dag :-) Min starter dog først når din slutter :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  29. maj 2009 at 08:16

  Jeg blev lige vildledt et kort sekund, da jeg læste din overskrift. Jeg behøver vist ikke forklare hvorfor :-D

  Men der krydses fingre for, at Postmand Per kommer med det du mangler. Rigtig god fredag – også selvom han nu ikke skulle komme :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)