4

Ventehygge

Oline kan sove længe. Oline kan sove rigtigt længe. Også i dag, hvor jeg ind imellem forsøgene på at overbevise hende om, at det er på tide at se lys, strikker videre fuld af fortrøstning ved visheden om, at jeg ikke løber tør for garn lige med det samme.

Hygge udenfor

Jeg sidder udenfor i solen. Der er drønvarmt, så jeg overvejer parasollen. Jeg er ganske enkelt ikke god til bare at sidde i solen. Jeg bliver hamrende brun, men det er mere et tilfælde, end det er rendyrket solbadning. Jeg duer ikke til det sidste, men jeg elsker at gå og arbejde med et eller andet udenfor. Eller strikke, for så får jeg også bildt hjernen ind, at jeg er foretagsom.

Ind imellem sms’er jeg med Annemette og Heidi, som blev fanget i kø omkring Fredericia. Nu er de i bevægelse igen, men ikke i det tempo, Søster Lystig og jeg foretrækker. Langsomt, men til gengæld sikkert. Det er godt. Det er også godt, at Oline endelig har besluttet sig for, at det er på tide at stå op. Hun nåede ikke længere end ud i køkkenet, så måtte hun sætte sig…

Dovne unge

Der sad hun så og lod munden løbe, mens hun samlede kræfter til at gå de sidste tre meter. Man er vel teenageslap. Skal jeg love for.

Om nogle timer fyldes huset af en masse af de mennesker jeg elsker. Indtil da nyder jeg stilheden og lader Kenneth om at gide at gå på handlen. Det blev uden mig. Jeg vil nemlig strikke.

You Might Also Like

4 Comments

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  30. maj 2009 at 23:52

  Bare det var mig. Jeg kunne godt lige dyrke et visit fra min schwester. NYD dem. :)

 • Avatar
  Reply
  Hannah
  30. maj 2009 at 23:03

  Med tre energibundter, der kommer og hopper på dynen, hvis klokken bliver mere end syv, er det godt nok en hel anden verden, du beskriver. Stille morgener – ah!

 • Avatar
  Reply
  Anita
  30. maj 2009 at 16:50

  Yes! Jeg ser med det samme, at Holstgarnets ene ende kan trækkes ud indefra. Åh gud, hvor har jeg været tæt på raseri, hver gang det har været alt for besværligt og umedgørligt med andre garnmærker. Nu glæder jeg mig bare endnu mere, til min portion kommer :-)

  Rigtig god lørdag til Jer.

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  30. maj 2009 at 16:32

  Rigtig god Pinse – sammen med dem man elsker!!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)