4

Stille søndag

Steen er kørt vestpå. Kenneth og Annemette er oppe og se land. Jeg har kørt den første tur med opvaskemaskinen og der venter vist en mere at dømme ud fra køkkenbordets trængsel, men der er god tid og ingen hastværk.

Måske en oprydning?

Udenfor er der sommer og solen venter bare på, at vi snupper en bid af den. Ingen planer, godt selskab og god tid er min yndlingskombination for en søndag, så jeg er svært tilfreds efter indtagelse af nogle liter vand, lidt kaffe og et par Panodil. Jeg er sløv i optrækket, men det er vist i orden med resten af huset, så længe jeg ikke generer dem med for høje lyde og pludselige bevægelser. De kan være ganske rolige.

You Might Also Like

4 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  1. juni 2009 at 12:50

  Vi kørte forkert – du bor jo laaaaaaaaaaaaangt ude på landet….

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. juni 2009 at 08:18

  Hanne, jeg fik fin assistance, så der blev masser af tid til at nyde :-)

  Marianne, fandt I os ikke i går? Vi så ikke jer ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  31. maj 2009 at 22:31

  Og jeg skuler Mathias yndlingsdrik Squash fra Tuborg… vi er på vej :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  31. maj 2009 at 15:18

  Argh, sådan så mit køkken også ud i morges, men ih, hvor kan man hygge sig med at lave rodet :O) Håber de andre giver et nap med, så du kan nyde solens stråler.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)