7

Dejlig torsdag

Jeg red helt ud til enden af verden. Derude, hvor man kører ad Margueriteruten og sukker “åh” hele tiden, fordi der er så utrolig smukt. Hold da op, som jeg er glad for at køre bil og endelig at kunne igen, gjorde mig glad helt ned i storetæerne. At det så skulle vise sig, at Alphalfa og jeg passer utrolig godt sammen er bare rent held. Jeg kommer til at elske den bil. Den er rappere end rap. Uhm… og bagefter var der Sims 3 og så endelig haven…

Havero

Der er det skønneste vejr udenfor. Ikke at jeg har nået at nyde det endnu, men aftenens opgave foregår i fri natur, så jeg skal nok få min daglige portion frisk luft. Jeg glæder mig, for der er kloge mennesker med, som kan fortælle gode historier.

Valmuerne er gået helt i selvsving og er kæmpestore, imponerende smukke indslag i haven.

Kæmperne

Jeg nåede selvfølgelig at smøre min skjorte godt og grundigt ind i pollen, for helt problemfrit skal livet naturligvis ikke være. Heldigvis var der mere end ét klædningsstykke rent. Jeg er klar til at tage livtag med en aften med potentiale for at ende med at ligne elefantmanden. Jeg kan nemlig ikke finde min myggeforskrækker. Ydrk!

Du vil sikkert også kunne lide