18

Dagens høst

Den nåede ikke langt, dagens høst. Kun til et zinkfad med vand, hvor den kan få lov til at stå og trække, til jeg i morgen gider plante. Jeg har været meget behersket i år. Kun nogle få planter til forskel fra tidligere, hvor jeg måtte op til bilen flere gange med fyldte poser.

Den orange sol kunne jeg ikke stå for. Normalt ville jeg aldrig vælge blomster i den farve, men der mangler lidt kontrast nede i bedet og de kostede ingenting, så de måtte med hjem. Stauden husker jeg ikke navnet på og desværre er der ikke sat seddel ved, så den må være navnløs for nu.

Dagens høst

Der kom også en enkelt staudevalmue mere med hjem. Denne gang en pink, som gerne skulle ende som smuk modstykke til de koralfarvede nede i bedet. Purpur Solhat kom med hjem. Et par stykker for at være præcis, for jeg har tidligere sået dem, men ikke haft held og nu skal det altså være, for de er nogle af mine yndlingsstauder. Der er tre forskellige farver. Jeg håber, at de vil vise sig at trives.

Dagens høst

Bondeorkidéerne (Fattigmandsorkidé/Inkalilje) er sat i vand. I morgen finder jeg zinkbaljen frem og får dem plantet, så de kan hygge sig med Cosmos og måske en enkelt marguerit. Der er noget at tage sig til, men ikke et sekund før i morgen. Jeg er klar til sofaen resten af aftenen.

Du vil sikkert også kunne lide