12

Kursus i sigte

I uge 26 skal jeg på kursus i København. To dages horisontudvidelse indenfor genren retstolkning, som er en udvidelsespakke til tegnsprogstolkeuddannelsen og som fordres, når vi skal betjene det danske retsvæsen. Juridiske termer, etik og gode kolleger fra hele landet er ingredienserne, når jeg skal af sted. Jeg glæder mig og har gjort det længe. Jeg elsker at blive fagligt stimuleret og udfordret og så er jeg naturligvis meget spændt på, hvad de kan byde ind med af nyt indenfor den niche.

Vi er tre kolleger på Aalborgkontoret, som er uddannet retstolke. Det er mange, når vi sammeligner med landets andre kontorer, men det er altså ikke fordi, der forekommer mere kriminelt i Nordjylland, end der gør i resten af landet. Det handler vist mere om, at vi var været heldige, at være blandt dem, som er kommet med på de sjældne uddannelsesforløb, for det er bestemt ikke hvert eller hverandet år, der uddannes retstolke. Jeg føler mig meget priviligeret og jeg stortrives med de specialopgaver, som falder indenfor det specielle område, så selvfølgelig glæder jeg mig også frygteligt til at få nyt at gøre godt med.

En af mine kolleger skal også med på kursus. I dag fik vi aftalt, at vi følges. Vi snupper turen til Staden i min bil. Jeg glæder mig sådan. Vi er så gode til at hygge os sammen, så alene turen derover er nok til, at jeg slet ikke kan vente på uge 26. Jeg er en heldig kartoffel :-)

You Might Also Like

12 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 07:34

  Marianne, jeg sætter min lid til dig :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  12. juni 2009 at 07:19

  Okay jeg sørger for godt vejr….

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. juni 2009 at 23:31

  Kirsten K, jeg husker guldskoene ;-)

  Marianne, caféen er skøn, så den gider jeg bestemt godt og Vibes butik på Gråbrødre, jamen den lyder også helt fin, så det kunne godt blive en mulighed, men… en stor del af tiden er kursus og derefter er der vist kun meget lidt tid til udskejelser af den art, desværre :-)

 • Avatar
  Reply
  marianne østergaard
  11. juni 2009 at 23:13

  Her er lige et par staldtips til dig Liselotte, hvis du er så heldig at få lidt fritid indimellem. Den kongelige porcelænsfabrik har en SKØN cafe inde i gården ved deres butik på Amagertorv på Strøget – helt anderledes end vi er vant til herhjemme. Og har du lyst til at se fantastiske fabulerende smykker , så skal du absolut finde VIBES lille eventyrsagtige butik på Gråbrøbre Torv .

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  11. juni 2009 at 23:07

  Det lyder da rigtig spændende…forstår godt du glæder dig… husk guldskoene

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. juni 2009 at 21:16

  Anne, jeg håber det bliver rigtigt spændende og glæder mig :-)

  Pernille, jeg håber det samme :-)

  Karina, i lige måde :-)

  Sifka, det skulle da ingen sag være. Du siger bare til :-)

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  11. juni 2009 at 21:14

  Arj, det er ligefør, at du kunne tage mig med, når du skal tilbage;)

 • Avatar
  Reply
  Karina
  11. juni 2009 at 20:42

  Ej – Liselotte var slet ikke klar over at du også skal med – glæder mig til dit selskab:-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  11. juni 2009 at 20:26

  Man skal lære hele livet!
  I min optik er kurser skønne, håber du får en masse gode input :)

 • Avatar
  Reply
  Anne, Mandagspigen
  11. juni 2009 at 20:26

  Rigtig god fornøjelse og arbejdeslyst…det lyder da så spændende
  :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. juni 2009 at 20:09

  Åh, hvor jeg ville elske, at det var sådan, Pernille, men tænk engang… de er flyttet til det ydre Nørrebro :-(

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  11. juni 2009 at 20:08

  Og det er på Østerbro – og du har en time til overs – ja? :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)