11

Pauseregn

Efter arbejdsdagen var slut, kom jeg i tanke om, at jeg lige så godt kunne hente Oline. Jeg var lige i nabolaget og regnen er faldet non-stop hele dagen, så jeg vidste, at det ville være en velkommen start på weekenden at slippe for at skulle ned og med bussen.

Jeg var i god tid, men tidligere på dagen havde jeg fået fat i en stak gratis aviser, så det var bare at dykke ned i stakken og starte fra en ende af, da jeg havde fået parkeret bilen med udsigt helt ned til Sohngårdholmsvej og de stakkels cyklister, som er blevet rigtigt våde i dag. Ruderne blev rullet ned, så duften af regn kunne snige sig indenfor. Jeg holdt i rimelig læ under et træ.

Regnvejrsventen

Lyden af regn på taget, aviser i stakkevis og radioen til at underholde blidt i baggrunden og pludselig opdagede jeg, at jeg hyggede mig gevaldigt. Det var sådan et af de der afbræk i hverdagen, hvor tiden omtrent står stille og ingen aftaler venter forude. En lille pause fra verden. En af dem, som gør grumme godt.

Regnvejrsventen

Jeg ventede i 25 minutter. Det var ikke ét minut for meget.

You Might Also Like

11 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 19:36

  Marie, tusinde tak for de pæne ord. Det er dejligt at vide, at du læser med :-)

 • Avatar
  Reply
  Marie
  12. juni 2009 at 19:31

  Jeg er Amerikansk, som kan laese Dansk, men ikke helt. Jeg boet i Danmark for ti aar siden. Saa tilgive mit sprog. Jeg ville bar sige, jeg kan meget godt lige din blog og ville gern takke dig for det.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 16:03

  Kirsten, dét er de :-)

  Vevika, jeg var jo lige om hjørnet, så det var nogle nemme point, jeg dér scorede ;-)

  Kimpo, vi er bare SÅ enige :-)

 • Avatar
  Reply
  Kimpo
  12. juni 2009 at 15:11

  Regnvejr er skønt. Især, når man alligevel er solskoldet. At være væk fra tidens mere og mere stressede, disharmoniske og unaturlige liv, gemt i regnens milde favntag, er en af de største gratis glæder, livet byder på.

 • Avatar
  Reply
  Vevika
  12. juni 2009 at 15:09

  Ikke et ord om regnvejr herfra, men til gengæld – sikke en super mor du er! Helt overraskende holder du der og venter, så Oline slipper for regn, bus, lugten af våde mennesker og tøj klemt sammen på få kvadratmeter bus. Det må være skønt :o) God weekend!

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  12. juni 2009 at 14:55

  Pauser er for fede! :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 14:41

  Hannah, billedet er da taget ud af sideruden :-)

  Hanne, det kan det altså være… og i dag, var sådan en dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  12. juni 2009 at 14:38

  At vente kan være en lise for sjælen.

 • Avatar
  Reply
  Hannah
  12. juni 2009 at 14:35

  Hvordan fik du taget billedet? Holdt du kameraet ud i strakt arm? Spurgte du en af cyklisterne? For med det væmmelige vejr kan man da ikke så meget som vove sig ét sekund ud under åben himmel!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 14:33

  Sanne, det er en skøn, beroligende lyd, når dråber rammer et tag. Jeg nød min lille halve time i tidslommen :-)

  God weekend til dig også :-)

 • Avatar
  Reply
  Sanne
  12. juni 2009 at 14:20

  Uhh… tænk sig, at sidde dér i sin helt egen lille tidslomme, og bare lade verden suse forbi udenfor … det er helse til sjælen. Og det kan godt være, at vi alle har brug for solen stråler inde under huden, men li’ som du, så synes jeg, at lyden af regn der drypper på (bil)taget er dejligt afslappende. God weekend :o)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)