39

Så er den i vinkel

Herhjemme er vi skruet sammen så intet er planlagt før i sidste sekund. Derfor har vi heller ikke fået planlagt årets sommerferie, men vi er alligevel helt sikre på, at der bliver én. Lige om lidt.

Vi drømmer om at se Normandiet i år. Vi drømmer om Atlanterhavet, brede sandstrande og friske briser, skyer i horisonten og god tid. Vi vil spise friskfangede fisk, drikke Calvados og blive klogere på D-dag. Vi kender til gengæld intet til Normandiet, så vi er på bar bund, når vi skal placere os geografisk. Det gør vel ingenting, tænker jeg. Vi snupper en bolig et sted, anvender den som udgangspunkt for de udflugter, som altid følger med vores ferier og så går det nok endda.

Strandhuse

Ravenoville Plage

Vi har den fordel, at vi kun er tre. Det giver en bredere spændvidde, når vi skal finde overnatning. Vi behøver ikke meget plads. En seng at sove i, et køkken at lave mad i og så ellers lidt udenomsplads til albuerne.

Jeg har fundet et hus på stranden. Hele morgenen har jeg ledt efter sommerresidens til min lille familie og jeg tror, at det er lykkedes. Vi kan snildt være der og placeringen er vidunderlig. Der er plads til en veninde, hvis Oline skulle finde på det, men ellers er der bare plads. God plads.

Sekstenhundrede kilometer ligger foran os om nogle uger, men det er ingenting. Det er hvad vi gerne kører for en kop kaffe, for vi er tossede med at køre i bil. Alle tre. Vi plejer gerne at køre i omegnen af femtusinde kilometer på de par uger, vi holder ferie sydpå, så vi er friske til en tur i retning af Ravenoville, som ser ud til at være et perfekt udgangspunkt for masser af de ting, vi gerne vil se.

Strandhuse

Ravenoville Plage

Jeg glæder mig til at indtage et nyt hjørne af Frankrig. Jeg glæder mig til at se noget, jeg aldrig har set før. At gå på opdagelse nye steder, er noget jeg holder meget af, men har du tips eller gode idéer, vil jeg meget gerne høre om dem, for på bar bund, dét er jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide