6

Granatæblet

Farverigt

Jeg tænker, at små tørklæder med få masker egner sig. Lange næsten endeløse strimler af striber, farver og pjat og ballade kan blive gode følgesvende på turen sydvest på. Retstrik med enkelte variationer. I bunden af en kurv ligger granatæblet og vinker til mig. Jeg snupper det i farten, slår masker op, strikker et par pinde og tror egentlig, at idéen holder.

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. juni 2009 at 22:09

  Yt, vi må være lidt praktiske, os, der sidder ved siden af :-)

  Kirsten, jeg har en listig idé om en æblegrøn stribe, faktisk :-)

  Marianne, du skal da bare pakke symaskinen :-)

  Hanne, jeg klør på :-)

  Frida, farven bliver man glad af – så shop du løs :-)

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  20. juni 2009 at 17:09

  ååååhhhh, sikke én farve!!! den vil jeg også ha´!!! tror jeg må på shoppingtur ved Helle.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  20. juni 2009 at 17:08

  Det ser godt ud. Fortsæt bare :-)

 • Avatar
  Reply
  Shabby Marianne
  20. juni 2009 at 16:38

  Jeg har også lige set et andet skønt tørklæde hos Frida – en baktus, den har jeg forelsket mig i som feriestrik -. lå i nat og tænkte om man kunne tage en symaskine med på ferie? Det er måske lige meget nok eller???

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  20. juni 2009 at 16:04

  Den holder 100%, den ide. Jeg ville ikke kunne lade være med at smide en smule grønligt i.

  Granatæble og lime. Mmmh….. :-)

 • Avatar
  Reply
  yt
  20. juni 2009 at 16:01

  Sikke dog en dejlig farve ;)
  Godt med noget strik der også egner sig til vindues kikkeri på vejen, og en sludder med chafutten.
  Jeg plejer at køre hjemmefra, og ned gennem elbtunnelen,
  derfra over tager Lars rattet.
  Yt.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)