2

Styr på det meste…

På terrassen står sko til tørre. Man skal vel have friske tæer, når man indleder ferien, tænker jeg. Jeg tænker også, at de tæer kan ende med at være knapt så friske, når ferien er til ende, men hvad ved jeg. Kenneth elsker sine gummisko og det samme gør Oline, så de er enige om, at de sko er det eneste rigtige at bære. Dag og nat omtrent. Sure tæer, tænker jeg bare…

De vasker sko!

Jeg finder sandalerne frem. Bare tæer er det bedste og næst efter det, kan en sandal gå an. Jeg forstår ikke, at de kan holde de gummisko ud, men jeg er ligeglad, for det er ikke mine tæer, der skal lukkes inde.

Ind imellem soveposer, plastiktallerkener og den sidste tøjvask, finder jeg også tid til pauser. Vejret er alt for skønt til ikke at nyde det, så jeg snupper en kop kaffe, et hjørne i solen og et strikketøj, mens jeg bilder mig selv ind, at jeg mentalt er i gang med de sidste forberedelser. Jeg gennemgår i tankerne alle de aftaler, som skal løbe af stablen den kommende uge. Jeg prøver at huske, hvad jeg skal nå de næste dage. Jeg laver imaginære lister og jeg kan heldigvis krydse meget af allerede.

Pause

Jeg ville ønske, at vi alle var hjemme uden aftaler den næste uge, men sådan er det ikke, så jeg prøver virkelig at skabe overblik. Jeg ender med at tro på, at der er styr på det meste. Det må være godt nok.

Du vil sikkert også kunne lide