20

Jeg keder mig…

knapsortering

Jeg sidder i skyggen og sorterer knapper. Med venstre hånd. Fordi jeg ikke kan andet.

Jeg keder mig gudsjammerligt

You Might Also Like

20 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anne
  21. august 2009 at 10:32

  You go – lav et indlæg om, hvad du finder. Podcasts er sjove, fordi folk virkelig brænder for det, de podcaster om.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. august 2009 at 09:02

  Anne, du har ret – jeg vil indlede jagten på lidt god underholdning og se, om det er noget, som kan kompensere for min egen inaktivitet :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne
  20. august 2009 at 22:21

  Jeg kan varmt anbefale podcasts. Der findes et utal af podcasts om “crafting” og mad og bagning og hvad har vi.

  http://www.google.dk/search?q=podcast+craft

  – jeg har selv hørt lidt craftsanity – de talte for meget om strikning, syltning og crockpotting for min smag, men de var sjove nok.

  Og dem kan man godt høre, mens man sorterer knapper.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2009 at 19:39

  Torben (Bop) – jeg får akupunktur, så ja :-) og det hjælper, men der skal tilsyneladende RIGTIG god tid til også :-)

 • Avatar
  Reply
  TorbenBoP.
  20. august 2009 at 19:36

  Jeg føler med dig, har pådraget mig et lettere Iskias syndrom i højre bagben, og det bliver altså enerverende i længden når man ikke kan bukke sig og drikke af en vandhane f.eks. Så jeg kan sagtens forstå din fustraton når du nu lever af og elsker at bruge begge dine hænder. Havde du prøvet akkupunktur?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2009 at 19:19

  Intet er så galt, at det ikke er godt for noget – og i dag blev jeg så begavet med dejligt selskab, så sikke en gevinst :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  20. august 2009 at 18:37

  Det er da OK med lidt gudsjammerlig kedsomhed engang imellem – kender jeg dig ret finder du nok andre ting at hygge dig med – også selv om det bliver venstrehåndsarbejde

 • Avatar
  Reply
  Fr. Møller
  20. august 2009 at 18:23

  Læs bøger – se noget godt fjernsyn. Lad først og fremmest være med at ærgre dig over det, du ikke kan – fokusér på det, du kan! Du har vel på et eller andet niveau selv fremprovokeret tilstanden lidt ved at turbostrikke, selv om du vidste, at dit arbejde er ekstremt belastende for hænder og arme.

  I mine unge dage led jeg ekstremt af seneskedehindebetændelse – og elskede at strikke og hækle. Jeg måtte holde lange, lange pauser med det, hvis mine håndled skulle fungere til dagligt, nødvendigt brug….

 • Avatar
  Reply
  Louise
  20. august 2009 at 17:05

  Dejligt at høre, det går fremad-trods alt!
  Hvad med lydbøger?
  Vh Louise

 • Avatar
  Reply
  kirstenpauli
  20. august 2009 at 16:38

  du kan tro vis jeg kunne.. vil jeg ogsaa komme og besøge dig. jeg kunne lære saa meget fra dig..

 • Avatar
  Reply
  Julie
  20. august 2009 at 16:13

  Hvor er det sjovt, for da jeg var barn var det bedste jeg vidste når jeg besøgte min bedstemor at sortere alle hendes mange knapper, og nu hvor hun bor på plejehjem tager jeg dem engang imellem ud og finder ynglingsknapperne frem, bare fordi det minder mig om tryghed og hygge.
  God bedring med armen.

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  20. august 2009 at 15:37

  Oev – jeg ville oenske jeg kunne lynhurtigt finde en eller anden webside med en masse underholdningstips for folk uden arme! :(

 • Avatar
  Reply
  Lene
  20. august 2009 at 15:01

  jeg gad godt holde dig ved selskab, men der er et regnskab der skal føres :-(

 • Avatar
  Reply
  susan
  20. august 2009 at 14:40

  Hej Liselotte.
  Se på den lyse side, du ryger ikke :-))
  Hilsen
  Susan

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  20. august 2009 at 14:12

  Hov! Der smuttede fingeren vist på d´et. Sorry.

 • Avatar
  Reply
  Qehenne
  20. august 2009 at 14:12

  Ett kjerringråd som sies og virke mot leddsmerter, er å ha en muskatnøtt i lommen. Det skader ingen å teste det ut :-) God bedring til deg.

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  20. august 2009 at 14:11

  jamen, det er da i det minste smukke knapper :-) Og skulle du løbe tør på et tidspunkt, kan jeg klart anbefale en tur i din lokale genbrugsbutik. De har sikkert spandevis af dem, og du kan garanteret godt få lov til at sortere helt gratis ;-)

 • Avatar
  Reply
  JJH
  20. august 2009 at 14:10

  Man siger ellers, at intelligente mennesker ikke keder sig, men der er nok ikke taget højde for folk, så flittige og arbejdsomme som dig! Du keder dig, fordi dit grundlag for al din flid er taget fra dig, så dine arme ikke kan det, som de plejer. Du må gå flere ture med hunden og læse flere bøger. Rigtig god bedring :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2009 at 14:09

  Ja, vel skal du da så :-)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  20. august 2009 at 14:07

  Skal jeg komme over? ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)