22

Jeg tror på det!

Guldbageren i Vejgård

Jeg ved nu, at Guldbageren i Vejgård laver byens med garanti tungeste pæretærte. Virkelig! Imponerende tung. Faktisk så tung, at jeg ikke tror, at jeg vil vide, hvad de kommer i den. Smagen er ellers helt i top, men den er altså én af de ting, man bare ikke skal tabe over foden.

Indtaget i Ellas nye loungehjørne med friskmalet/-brygget kaffe var den nu slet ikke et ringe bekendtskab, skal det retfærdigvis siges, så det er ikke en klagesang, men vel mere en forundring. Der var vægt bag den kageoplevelse. Bagefter var der masser af snak og hygge. Tiden løb som sædvanlig fra os, men skidt med det, når bare vi hyggede os og den del kan der ikke klages på.

Jeg endte i Vejgård efter endnu en behandling hos lægen. Jeg var så glad for at kunne fortælle lægen, at jeg virkelig føler en væsentlig bedring i albuen og så blev han også glad. To glade og så på én gang. Jubi. Vi er godt på vej, er vi enige om.

På mandag finder du mig derinde igen. Mirakler kan han ikke udrette, men jeg synes jo omtrent, at det er tæt på. Albuen gør ondt nu, men det siger erfaringen mig. Lige efter endt behandling står alting indeni og skriger, men allerede i morgen er det bedre, hvis vi fortsætter ad samme gode sti… og hvorfor skulle vi ikke det? Jeg tror på det!

Jeg tror virkelig på det!


You Might Also Like

22 Comments

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  2. oktober 2009 at 11:06

  Heisann. Et by som heter Vejgård. Det samme som mitt etternavn – Veigård – som vi ikke er så fælt mange som har. 16 personer, tror jeg, her i Norge. Og jeg er i familie med hele gjengen. Vejgård er herved føyd til listen over høyst naturlige reisemål!

  Så godt å høre at armen blir stadig bedre :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. september 2009 at 14:20

  Mand, hvor er det altså dejligt, at det akupunktur ser ud til at virke godt og effektivt. Det er jeg godt nok glad for at opleve :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  29. september 2009 at 11:52

  Jeg tænker bare om albuen nu også havde godt af at slæbe den pæretærte?
  Dejligt at læse det går fremad, og at troen er intakt :)

 • Avatar
  Reply
  Christine
  29. september 2009 at 11:19

  Det glæder mig altså at læse. Dejligt, at der endelig er rigtig fremgang!

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  29. september 2009 at 10:03

  Det går den rigtige vej – det gør det altså :-)

 • Avatar
  Reply
  Iben Louise
  29. september 2009 at 08:43

  Kære Liselotte

  Jeg har nu luret på din blog længe. Så længe, at jeg altså lige SKAL ind og kikke her fra morgenen af, inden dagens arbejde kan påbegyndes… Og jeg kikker nok igen til middag.

  Jeg vil bare sige, at jeg er glad for, at du og din albue endelig er i bedring. Jeg håber snart, du kan gribe strikkepindene igen, for dine kreationer inspirerer mig til at lave håndarbejde også :) Fortsat rigtig god bedring og god tirsdag.

  Kærlige hilsner fra
  Iben Louise

 • Avatar
  Reply
  Donald
  29. september 2009 at 00:28

  Det er da godt at albuen er på vej mod bedring. Pas nu godt på den :-)

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  28. september 2009 at 23:13

  Jeg henter snart champangen og kransekagen, så det parat, når din arm og nakke er god igen.

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  28. september 2009 at 21:19

  Skønt, Liselotte!!
  Både albuen og kagen :-)

 • Avatar
  Reply
  Rosanna
  28. september 2009 at 21:08

  Dét gør jeg også…. tror på det, altså. Glæder mig til at læse mere godt nyt på mandag, også gad jeg skisme godt sætte tænderne i sådan en omgang pæretærte!!!

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  28. september 2009 at 20:42

  Mht pæretærten:Overdrivelse fremmer forståelsen, sådan er det bare…dejligt at høre at din albue angiveligt er i bedring…

 • Avatar
  Reply
  Sonnie
  28. september 2009 at 20:39

  Total griner over din beskrivelse af en pæretærte :o)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  28. september 2009 at 20:23

  Det gør jeg også, Liselotte, – for pokker, hvor var det en dejlig eftermiddag :-)

  Og kagen, ja-men den var god, jeg tror det var en pund til pund kage … ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  28. september 2009 at 20:05

  Jeg tror også på det :) SKØNT

 • Avatar
  Reply
  Hannah
  28. september 2009 at 19:51

  Hvad kunne der være i den pæretærte? Klistret bagermargarine, gammelt wienerbrød, sukkerstiv bagermarmelade…. sådan får man tyngde i sagerne. Jeg foretrækker personligt lette kager og tunge brød, men hos de danske “håndværksbagere” (fnis!) forholder det sig som regel omvendt.

 • Avatar
  Reply
  Louise
  28. september 2009 at 18:37

  Det er jo superdejligt!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. september 2009 at 18:36

  Mrs Cakeaholic, den pæretærte var ingen skønhedsåbenbaring, men til gengæld røbede den nu heller ikke sin vægt, sådan ved første øjekast.

  Vi var ude i teorier om punktering og alting, da vi kørte derfra med kraftig slagside… og så har jeg for øvrigt overhovedet ikke tendens til overdrivelse ;-)

 • Avatar
  Reply
  Mrs Cakeaholic
  28. september 2009 at 18:34

  Godt at der er bedring at sporer….Tro kan flytte bjerge, ved du nok…
  Et billede af byens tungeste pæretærte ville jeg ellers gerne have lagt øjne til ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. september 2009 at 18:33

  Vi havde da helt slagside, Lene! ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  28. september 2009 at 18:32

  Jeg tror også på det :-) og kunne du mærke på bilen, da du satte dig ud i den, at pæretærten var med :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. september 2009 at 18:29

  Det er ualmindelig dejligt at opleve, at der er bedring i albuen nu, Laila – hold da op, som jeg trængte til det – og røgen, den havde jeg da helt glemt, men du har ret – det er da også sejt og ikke mindst rigtigt dejligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Laila Beck
  28. september 2009 at 18:22

  Jeg folger dig dagligt gennem noglehullet :)

  Saa jeg glader mig paa dine vegne, at det gaar fremad.
  Haaber du faar en god aften, og tillykke med din rogfrihed det er sejt.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)