Handy kærnemælksboller

Hjemmebagte burgerboller

Jeg havde to liter af den gode kærnemælk fra Osted Mejeri. Den ene liter endte som kanelkage. Uhm, siger jeg bare. Den anden bliver lige nu forvandlet til madboller. Vi skal have hjemmelavede burgere om lidt. Så er disse her altså ret handy.

Mere

8 kommentarer

  • Svar
    Liselotte
    14. oktober 2009 at 11:34

    Uhm, den chokoladecreme lyder lækker, Margot – og god onsdag til dig :-)

  • Svar
    Margot
    14. oktober 2009 at 07:17

    Hei på deg, laget kanelkaken din igjen her om dagen, den er bare så god!
    Jeg lager smør/sjokoladekrem på den.
    100 g margarin i romtemperatur røres sammen med 100 g melis og 1 eggeplomme. Deretter har man i 1 plate sjokolade som er smeltet i litt kaffe.

    Ønsker deg en fin onsdag!

  • Svar
    Liselotte
    12. oktober 2009 at 07:16

    Bollerne er lavet ligesom det meste andet bagværk herhjemme: Du snupper, hvad du har i skabene og går i gang. Der er lidt af alt muligt i dem, men groft økologisk hvedemel er hovedingrediensen sammen med kærnemælk. Resten er lidt kerner, honning, salt, olie og kærlighed :-)

    KirstenK, det bliver en STOR kage, men den smager jo dejligt, så skidt… ;-)

  • Svar
    Kirstenk
    12. oktober 2009 at 06:20

    Jeg brugt den liter kærnemælk jeg havde til kanelkage, indrømmer det er en stor kage…vi gjorde et godt indhug i den i aftes, resten skal nok forsvinde…jeg ved det!!

  • Svar
    Sonnie
    11. oktober 2009 at 20:07

    Hold da op I er aktive idag. Vi bliver helt lækkersultne herude. Det hele ser smadder lækkert ud.

  • Svar
    Lisbeth
    11. oktober 2009 at 19:49

    De ser rigtig lækre ud, de madboller. Mon jeg/vi kan få opskriften.

  • Svar
    Sifka
    11. oktober 2009 at 19:38

    Uhm, burgere!

  • Svar
    Catarina
    11. oktober 2009 at 19:27

    I kan da snart åbne et helt bageri, sådan som I har fået bagt i denne weekkend.

    Velbekomme. :-)

  • Tak for at du gør det endnu sjovere at læse med herinde :-)