Torsdagsglæde

Etiketter

Jo, jeg véd godt, at det er ét ord, men så er der jo ikke plads, vel? Jeg er glad, for solen skinner og gårsdagens marmelade er stivnet tilstrækkeligt til, at jeg vil kalde den marmelade. Senere i dag skal jeg smage den på min gode ost, men først en stak etiketter på glassene, så jeg ikke skal stå senere på året og gætte i vildskab, for endelig at beslutte, at det er marmelade og siden viser sig at være pickles. Mon jeg har prøvet det før? Okkedog…

Forude venter lidt praktiske opgaver, inden jeg senere på dagen monterer kaffemaskinens turbo. Vi får en kaffetønde på besøg, så der skal fintunes, inden ankomsten. I morgen afløses hun af Sifka. Måske når deres veje at krydses, men ingen ved noget som helst, før i morgen. Nå jo, jeg ved, at jeg skal møde inde på Østeraa, inden jeg må ud i byen og lokalisere Sifka. Godt vi ikke snakker New York her ;-)

Der er meget at glædes over :-)

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Svar
  Ella
  15. oktober 2009 at 22:43

  Hyg og hils mange gange :-)

 • Svar
  Gertrud
  15. oktober 2009 at 18:12

  Kende god det med manglende etikker –

  Dine er flotte kunne jeg bare skrive så pænt- mine plejer at være label fra PC for at vi kan se hvad der står.

 • Svar
  Hanne
  15. oktober 2009 at 17:45

  Der er vist lagt op til et par skønne dage. Jeg håber i får vendt hele verden og samtidig spist noget lækker kage, og så giv lige hende “snakketøjet” en ordentlig krammer, når hun kommer forbi :O)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. oktober 2009 at 13:48

  Jette, tak og i lige måde… og jeg hilser :-)

  Anne, det bliver et par dejlige dage. Jeg er helt sikker – og knus kan man aldrig få for mange af :-)

 • Svar
  Anne
  15. oktober 2009 at 13:41

  Sikke et par dejlige dage der er forude…giv lige SIfka et knus :-D (også Many, trods det jeg ikke kender hende, men man kan vel aldrig få knus nok?)

 • Svar
  Jette h
  15. oktober 2009 at 12:22

  Ha’ en god dag og hils omkring dig :)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. oktober 2009 at 12:18

  Jamen tusinde tak, Randi, for de smukke ord. Jeg prøver at stille mig tilfreds nu :-)

 • Svar
  Randi Glensbo
  15. oktober 2009 at 10:17

  Ja, jeg synes det ser lækkert og eksklusivt ud, og at håndskriften er flot! Hvis jeg ville forsøge at gøre dig det efter, ville det blive gnidret og komme til at ligne noget, der er løgn. Jeg har det ikke i mig. Men jeg beundrer dem der har.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. oktober 2009 at 10:11

  Synes du, det ser eksklusivt ud, Randi? Jeg kom sådan til at grine, da jeg skrev dem. Jeg kan ikke skrive i hånden endnu. Tennisalbuen driller så meget, at jeg ikke har styr på finmotorikken og derfor er skriften også lidt ubehjælpsom, men måske forlanger jeg bare alt for meget, fordi jeg nu engang har levet delvist af min håndskrift ;-)

 • Svar
  Randi Glensbo
  15. oktober 2009 at 10:07

  Åh hvor ville jeg ønske, at jeg havde din evne til at få selv sådan et lille papskilt til at se eksklusivt ud! Det ser indbydende ud – både marmeladen i glassene og de fine små mærkater :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)