Det endte med et blåbær

Blåbærfarvet

Jeg ved ikke med dig, men jeg kan slet ikke undvære mine huer om vinteren. Jeg har frygteligt sarte ører, som reagerer på selv den mindste smule kold blæst, så af erfaring ved jeg, at jeg er allerbedst tilpas, hvis der er noget lunt om ørerne.

Når det nu er sådan, er det også rigtigt rart at have noget at skifte mellem alt efter humør og sjælens farve, så derfor kom der lidt blåbærfarvet uld på pindene denne eftermiddag. Jeg mangler et blåbær til at varme ørerne.

Jeg improviserer og skriver ned undervejs, for målet er, at det skal ende som yndlingshuen denne vinter. Modellen er sådan en baskerinspireret ting og mønstret smukt, bærinspireret. Pokker skulle stå i ikke at skrive ned, hvis det skulle vise sig, at jeg rammer plet.

Man bli’r vel lidt klog af skade. Nogen gør da!

Relaterede skriv

17 kommentarer

 • Svar
  Dorte W
  12. november 2009 at 09:15

  Murstens-tørklædet.
  Der er da vist ikke rigtig nogen ophavskvinde til ovennævnte MANDEL-tørklæde, da det findes på side 35 i bogen: HÆKLING fra 1981 af Aase Westphal. Jeg har blot lavet det efter opskriften, og det er ved en fejl på min hjemmeside havnet under EGNE MODELLER i stedet for under GALLERI.

 • Svar
  Louise
  11. november 2009 at 18:39

  Meget spøjst, ja. Det er rigtig flot! Og jeg har rørt ved det ved flere besøg :)
  Det er så lækkert!!!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  8. november 2009 at 19:10

  Kirstenk, jeg er heller ikke blevet klogere… og glemte selvfølgelig at skrive ret meget i går, så det… ;-)

  Louise, ja for pokker – det er da en skøn hue… og ser så, at længere nede på siden med “egne modeller” er der vist et “Murstens”- tørklæde, en idé, som jeg er ophavskvinde til – spøjst :-)

  Kristine, dét er den :-)

 • Svar
  Kristine
  8. november 2009 at 14:10

  smuk, smuk farve!!

 • Svar
  Louise
  8. november 2009 at 13:05

  Har du set den blå model her:
  http://www.perlestrik.dk/egnemodeller.htm
  Patentstrikket varm hue i Yabba fra Hjertegarn?

 • Svar
  Kirstenk
  8. november 2009 at 12:26

  Mit lidt ambivalente forhold til huer skal denne vinter stå sin prøve for alvor…jeg er også i gang med en hjemmekomponeret en af slagsen…sku’ man skrive ned…ja det var da en god ide…hmm, hører nok til en af dem der ikke bliver klog af skade…

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  8. november 2009 at 10:59

  Anne-Louise, du skal nok have en tættere model og Lunas er både smarte og smukke. Jeg håber, at du snart er i gang med de strikkede huer igen :-)

 • Svar
  Anne-Louise
  7. november 2009 at 20:33

  Det er skønt med hjemmestrikkede huer.

  Men når man er skaldet som jeg er pt. pga. kemobehandlinger, så man jeg anbefale en lidt tættere model.

  For tiden bærer jeg huer fra Luna Hvid i stedet for mit hår. Hun er et ægte menneske og måske derfor er hun indstillet til en pris som Årets Idealist 2009.

  Luna fortjener at vinde, så I kan stemme på hende her:

  http://www.ivaekst.dk/iprisen/.....y=idealist. Bemærk, at man kan stemme hver dag!

  Hilsen en skaldet, der GLÆDER sig til at gå med strikkede huer igen

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  7. november 2009 at 19:48

  Jeg elsker den farve… og en million andre farver, men denne her, den er blåbærfarvet og helt, helt vidunderlig :-)

  – det der med at skrive ned undervejs… det er første gang ;-)

 • Svar
  Hanne C
  7. november 2009 at 19:33

  Bare jeg ikke så så tåbelig ud med hue på…..

 • Svar
  carrie søndergård
  7. november 2009 at 19:28

  fed farve

 • Svar
  Ella
  7. november 2009 at 17:29

  Ohhhh, det er en smuk farve – me like :-)

 • Svar
  Anne Dyrholm Stange
  7. november 2009 at 17:04

  Hvem for eksempel??
  Hvem skriver ikke ned undervejs??
  Sikke noget sjusk ;-)

 • Svar
  Lene
  7. november 2009 at 16:32

  Jeg er vild med dine farveskift og vild med at se hvad du nu finder på :-)

 • Svar
  et cetera
  7. november 2009 at 16:15

  Jeg tror da, at jeg går hen og bliver helt garnforelsket efterhånden – hvem skulle nu ha’ troet det … men det er simpelthen så smukke farver, der flyder hen over dit spisebord – på skift :-)

 • Svar
  Polka
  7. november 2009 at 16:11

  Fed hue du har gang i! Jeg kommer jævnligt i kvarteret omkring Frederikstorv, Netto og Smedekroen (kun forbi aldrig inde – endnu ;-)). Hvis jeg ser en med en fed blåbærhue, skal jeg nok lige sige hej :-)
  Polka :-)

 • Svar
  Teresa
  7. november 2009 at 16:09

  Lækker, lækker, LÆKKER farve!
  Men du skifter da også hele tiden – i formiddags var det grønt, i eftermiddag er det blåbær… :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)