11

En fantastisk idé

Ornamenter

Megan Auman er meget talentfuld og hendes julepynt er ingen undtagelse. Sikke en vidunderlig idé og hatten af for den.

Jeg kan lige se nogle hænge i mine stuevinduer. Sagtens endda…

You Might Also Like

11 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. november 2009 at 12:53

  Skønt sted, Susanne – og tusinde tak for tippet :-)

 • Reply
  Susanne Risby
  11. november 2009 at 12:37

  Hej Liselotte,
  Jeg er faldet over dette skønne sted – og da jeg kan se at du både holder af farver (fest) og Amsterdam, er det nærliggende at give linket videre til dig. Jeg har handlet på siden med stor success :-)
  Julehilsen!
  Sus

  http://www.pipstudio.com/nl

 • Reply
  Lisbeth
  10. november 2009 at 18:55

  Tak for hjælpen:-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. november 2009 at 16:06

  De er bare SÅ fine… og idéen er da gratis :-)

  Lisbeth, her har været vist utallige Angulusstøvler, så hvilke du hentyder til, er ikke til at vide. Skulle det tilfældigvis være de sidst ankomne og lysebrune af slagsen, står der farvekode i kommentarrækken under indlægget. Inden du spørger, hvordan du så finder det… så går du ud i sidebaren i søgefeltet og anvender det – ligesom jeg skal gøre, når jeg skal finde gamle indlæg herinde – god fornøjelse :-)

 • Reply
  Lisbeth
  10. november 2009 at 13:46

  Hej Liselotte. Engang imellem kigger jeg forbi på din blog – og der er jo altid inspiration! Tak for den! Jeg så for et stykke tid siden billeder af de skønneste angulus støvler her på bloggen. Er der nogen mulighed for at få en farvekode?? De er nemlig ikke sådan lige at få fat i. Kh Lisbeth

 • Reply
  Kristine
  10. november 2009 at 09:49

  meget smukt!!

 • Reply
  Kirstenk
  9. november 2009 at 21:37

  Uh ha da hvor er de fine, kunne også sagtens se dem hænge her…

 • Reply
  Ann-Christine
  9. november 2009 at 21:04

  De er virkelig smukke. Dem kunne jeg også godt lige se i mit vindue.

 • Reply
  Laila Beck
  9. november 2009 at 20:31

  Hvor er de fine. Hvad er materialet?

 • Reply
  Lupo
  9. november 2009 at 19:17

  De er rigtig fine!
  Kugler – uden at være det. Fantastisk :)

  Her i garagen kan vi (næsten) ikke vente med at pynte op, men jeg VIL altså ikke være den første i gaden. Jeg holder øje ;)

 • Reply
  kari
  9. november 2009 at 18:58

  SÅ vakkert :o)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)