16

Stavfaldning

Tænk at mørket allerede er ved at sænke sig, når jeg forlader kontoret en smule efter tre. Det er ikke sådan, at man kan kalde det mørkning endnu, men det er på nippet. Inden jeg når ned til Jyllandsgade, er himlen blevet ekstra grå og allerede for enden af Kayerødsgade fornemmer jeg, at cykellygter er nødvendigt sikkerhedsudstyr indenfor de næste tyve minutter. Forunderligt. Og. Trist.

Jeg gider ikke, at mørket indfinder sig så tidligt, men i dag regner det i det mindste ikke. Ingen sol, men heller ingen blæst. Faktisk er vejret ganske udmærket og friskt, så det passer mig fint, at jeg i langsomt tempo sagtens når Karolinelund, inden min chauffør kan nå at indfinde sig.

Undervejs når jeg at vinke til en kusine, som suser forbi.

Karolinelund

Ved Karolinelund bliver jeg rådvild. Skal jeg fortsætte ud af Sønderbro? Jeg ved, at det bliver vanskeligt at stoppe og samle op på den næste, lange strækning, så jeg tøver. Enten skal det lange ben sættes foran, eller jeg skal kapitulere og slå lejr.

Jeg er træt, så jeg slår det mentale telt op. Billedet lyver heller ikke. Jeg er træt…

Trætte kone

Efter ti minutter med mental nedsmeltning vækkes jeg af Kenneths parkering ved kantstenen. Du skal ikke spørge mig, hvad jeg lavede i de ti minutter, for jeg husker det ikke. Jeg faldt i staver. Det gør man ærlig talt alt for sjældent.

Du vil sikkert også kunne lide