11

Curryklar!

Curryklar!

Mens min dag mest af alt har været sådan en underlig undskyldning for det samme, hvor jeg ikke rigtigt har fået udrettet noget som helst, står det anderledes til med resten af familien. De har været til skole-/hjemsamtale, kokkereret i køkkenet og så har Oline – til vores forhåbentlig store fornøjelse – modtaget og udpakket inspiration til en fælles passion, Curry.

Nu er der ikke længere undskyldninger for at stagnere. Inspirationen vælter ud af hver eneste side og tænk engang, nu har vi Curry Biblen lige indenfor rækkevidde. Der er ikke et øje tørt herhjemme og det er endnu ikke chiliens skyld. Vi glæder os til at få taget hul for alvor.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Inspiration og Navaratan Korma | deborah.dk
  22. oktober 2014 at 12:35

  […] ikke købe en kogebog, men med min passion for dem, så…. need I say more. Det var også dette indlæg, der gjorde mig sulten på det indiske igen og på at udforske det med kogebøgerne. Jeg fandt […]

 • Reply
  Inspiration og Navaratan Korma « Deborah's Food and something
  25. november 2009 at 21:43

  […] ikke købe en kogebog, men med min passion for dem, så…. need I say more. Det var også dette indlæg, der gjorde mig sulten på det indiske igen og på at udforske det med kogebøgerne. Jeg fandt […]

 • Avatar
  Reply
  Manja
  25. november 2009 at 09:22

  Madhur Jaffrey er simpelthen så skøn! Hendes opskrifter er nemme at følge og man er garanteret gode smagsoplevelser!

 • Avatar
  Reply
  Stine
  24. november 2009 at 12:40

  Hvor ser det lækkert ud. Vi elsker også curry – især efter en tur til Indien for nogle år siden. Mums – vi har allerede en god bombay curry og en tikka masala, men man kan jo altid bruge noget nyt. Jeg har bestilt en bog af hende på biblioteket nu – der var ventetid. Sikkert med god grund :-)
  Velbekomme

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. november 2009 at 11:35

  “Fuld gas frem i frigear”…jamen, det er præcis sådan det er. Jeg er stadig ikke syg for alvor, men heller ikke rask, så det blev endnu en dag hjemme, inden jeg igen vil påtage mig at fungere rimeligt fornuftigt og uden smittefare ;-)

  Tina, du er nemlig inde på noget… for de forskellige nationaliteters curries er jo vidt forskellige, og det er blandt andet det, Oline og jeg glæder os til at udforske. Jeg bliver helt sulten nu… og det MÅ da være et godt tegn :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  24. november 2009 at 10:05

  Curry er en af min mange livretter og indtil jeg blev halvt vestinder forstod jeg slet ikke hvor forskellige de forskellige nationaliteters curry-retter var. :)

 • Avatar
  Reply
  Lone Veggerby
  24. november 2009 at 09:14

  Hun har nogle ret lækre retter i hendes tv-program. Har dog aldrig prøvet selv at lave noget efter hendes opskrifter.

 • Avatar
  Reply
  Sole
  24. november 2009 at 09:09

  MUMS, si’r jeg bare!!!!!!!!! Nu er der da vist snart basis for en omgang af din kartoffelcurry, kan næsten smage den.

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  23. november 2009 at 23:32

  Aijjj, hvor må det skabe et forventningspres i hjernecentret for skønne smagsoplevelser. Det vækker mit center med det samme. Dejligt!

 • Avatar
  Reply
  Bente
  23. november 2009 at 22:55

  Sjovt – de bøger har jeg også (og mange mange flere). Startede med chilidyrkning i haven og er endt i køknet ;-) Kan anbefale de engelske, de er ikke så tilpassede til svagelige europæiske ganer. God fornøjelse til Oline!

 • Avatar
  Reply
  TinaLiel
  23. november 2009 at 22:44

  Uhm glæd jer. Hendes opskrifter er fantastiske. Kan allerede lugte karryen og øjnene svider af chilien ;-) Kender godt de dage hvor det er fuld gas frem i frigear. KNUS

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)