10

Regntur

Der er koldt og gråt udenfor. Regnen væltede ned, da jeg forlod arbejde for at skynde mig op forbi Salling. Udenfor er den berømte bod med alskens søde fristelser og Oline har hele ugen sukket efter et glaseret æble. Jeg elsker regnvejr og vidste, at jeg bare skulle hjem efterfølgende, så jeg nød turen op gennem Bredegade og Algade, for at købe hendes æble.

Julemarked

Efterfølgende ringede jeg efter dagens chauffør, men han stod under bruseren, så der var tid at løbe på og jeg løb ned ad Østerågade, passerede et omtrent druknet Julemarked på Gammeltorv og endte nede i Søstrene Migræne, hvor jeg fik købt den dejligste Chai, som nydes lige nu i skæret fra for knapt otte kroners Buddha…

Buddha

Ha, hvor jeg elsker ham… og sikke gode vibrationer han udsender :-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. december 2009 at 09:42

  Kirsten, jeg husker godt din tur til Danmark, men jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er fire år siden… som tiden dog løber :-)

 • Avatar
  Reply
  kirstenpauli
  12. december 2009 at 01:29

  good memories in tivoli for christmas about 4 years ago, the best present ever for me was spending chistmas in denmark with my family, the old fashion was.. the best.. i was a happy lady..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. december 2009 at 21:42

  Ha ha ha… sikke en sød misforståelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  11. december 2009 at 20:00

  Griner som en tosset foran skærmen:) I sin tid da jeg gik på efterskole, var vi på shoppetur i Odense. I bussen på vej derind snakkede vi om at vi skulle en tur i søstrene Grene. Hvorefter en kammerat fortæller han troede de hed migræne, men det kunne han ikke rigtig få til at passe. For migræne var da det man havde når man sad på toilette hele tiden!!!!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. december 2009 at 06:32

  Buddha passer som fod i hose, så han bor rigtigt lige her, synes jeg :-)

  I går var vist ikke det rene sjov oppe på Julemarkedet ved Gammeltorv. Hold da op, som det regnede…

 • Avatar
  Reply
  kagekonen
  11. december 2009 at 01:11

  Ham kiggede jeg også på da jeg var forbi søstrene idag, men husbonden smilede ikke… Så budha blev hos søstrene.

  Herligt billede af karrusel og pariserhjul.

 • Avatar
  Reply
  Britta A.
  10. december 2009 at 22:47

  Ha ha.. Min gamle far kaldte dem også altid Søstrene Migræne ;-) men en skøn forretning er det nu :-) Mange fristelser!

 • Avatar
  Reply
  TinaLIel
  10. december 2009 at 20:34

  Søstrene Migræne he he den har jeg ikke hørt før!!!! Tror jeg skal på sightseeing i Ålborg næste gang jeg er i Danmark ;-) Fortsat hyggelig aften.

 • Avatar
  Reply
  Tine
  10. december 2009 at 20:29

  Det var dog det sjoveste – samme mand med samme tykke mave er flyttet ind hos mig netop i dag. Kun for en kort bemærkning for han er egentlig tiltænkt som pakkespilspakkeindhold, men jeg har allerede overvejet et par gange, om han skal have lov til at blive boende, så jeg skulle måske bare gøre alvor af det.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  10. december 2009 at 19:29

  Sådan en tykmavet lysmand kan da sprede glæde :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)