10

God tirsdag

Coasters

En ordentlig stak bedstemorfirkanter i den fineste uld, er gået fra at være placeret på fjernlager til at agere coasters oppe ved spisebordet, når der drikkes varmt. Det er en fest at skulle vælge og jeg har allerede en favorit. Jeg siger ikke hvilken.

I radioen nævnes formiddagssne og eftermiddagsregn. Jeg synes, at vi er heldige, at vi har fået fjernet fluenettet i Niels Ebbesens Gade, for der er gode chancer for at opdage snefnuggenes dans over midtbyen. Jeg vil i hvert fald holde øje. Meget.

God tirsdag til dig og vær vaks ved havelågen, for vi snakker kun drys, ikke ;-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Elin
  15. december 2009 at 17:03

  Her små-sner det også og himlen er blygrå.
  Det piver rundt om hjørnerne med kold blæst og stikkende regn – ja det går til marv og ben!

  Så er det rart at se sådan en flok fjollebrikker som bliver kaldt bedstemorfirkanter!
  Hvor ser de varme og rare ud!! Den øverst til venstre er min favorit! Den ligefrem LYSER!!

 • Avatar
  Reply
  Birgitte Weiergang
  15. december 2009 at 16:01

  Fine bedstemorfirkanter og jeg gætter da gerne på en favorit
  God tirsdag

 • Avatar
  Reply
  Ella
  15. december 2009 at 15:09

  Hvor er de fine, dine lapper :-)

  Sneen skal lige blive væk, bare i dag – jeg har guld på de lange veje ;-)

 • Avatar
  Reply
  Randi
  15. december 2009 at 14:30

  Lige nu sner det en lillebitte smule her i Holme-Olstrup. Det er sandelig i småtingsafdelingen. Jeg længes efter sne og frost og synes også, jeg hørte et eller andet i radioen om chance for mere sne i morgen. For min skyld må sneen gerne VÆLTE ned! Et rigtig snedækket landskab er noget af det smukkeste jeg ved.

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  15. december 2009 at 13:57

  Skjønne lapper!
  Nå er det lenge siden jeg har tittet innom bloggen din. Håper det går bra med armen :-)
  Pludrehanneklem

 • Avatar
  Reply
  Tante T
  15. december 2009 at 13:06

  Hmm… her har vi endnu ikke set fnug eller det der ligner. Men temperaturen er kun et par grader, så der er ikke langt til dét punkt, hvor sneen ville blive en tid, – hvis den kom.

  Og jeg venter gerne – et par dage eller fire. Så har vi nemmerlig ferie og ønsker sne i rå mængder. TAK!

  God tirsdag med sne på ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ann-Christine
  15. december 2009 at 11:03

  Jeg kan ret godt lide dine lapper, de emmer bare af hygge :)

  Rigtig god tirsdag til dig, jeg glæder mig til sneen, frosten og det smukke vejr – og at vise børnene sne for første gang.

 • Avatar
  Reply
  Anne f
  15. december 2009 at 10:43

  Det ville bare være så dejligt, at få et hvidt pudder over hele landet. Alt bliver nu smukkere af lidt lys. Jeg får sådan en lyst til, at gå igang med firkanter. Mindes min ungdoms smukke plaid, som min mor hæklede til mig. Den er desværre blevet væk, eller glemt i forskellige flytninger. glædelig vinter dag til dig og alle andre læsere.

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  15. december 2009 at 07:33

  Lige over Liselotte.

  Jeg er så klar, men her på Fyn “lover” de tørt vejr hele dagen, :( men jeg håber da I er heldigere oppe nord på.

  Og de dersens lapper er da brer de festligste coasters jeg endnu har set. :)

 • Avatar
  Reply
  Stine
  15. december 2009 at 07:17

  Her i nærheden af københavn havde vi drys i går, men det var hyggeligt alligevel – selvom det kun var lidt. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere :-)
  God tirsdag til dig også.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)