21

Gaver i stakke

Min gæst medbragte en hel kurv fyldt med gaver. Fantastiske gaver. Hver og én af dem. Der er virkelig basis for stille fordybelse, men der er slet ingen tvivl om, hvilke af de mange, mange bøger, jeg vil bruge mest tid på… og det lige om et øjeblik…

Claus vil gerne starte sin egen weblog og gør sig naturligt nok en del overvejelser omkring indhold og retning, så vi er nået vidt omkring i dag. Jeg synes, at det har været en udsøgt fornøjelse at møde et menneske, som er passioneret og engageret, men ikke mere, end han hele tiden husker, at han gerne vil gøre tingene på en ordentlig og sober måde. Jeg er ikke sikker på, at jeg sad inde med alle svarene, men jeg gav i hvert fald mit besyv med og jeg fik lejlighed til at sætte ord på nogle af de overvejelser, jeg kontinuerligt gør i forhold til bloggen her.

Snakken har været seriøs, men jeg skal gerne indrømme, at den også tog en ualmindelig festlig retning under frokosten, hvor der blev serveret gode historier og grin til dessert. Bagefter nåede vi omkring endnu et par emner, overvejelser og mere eller mindre dybsindige snakke, inden Claus gik ud i snedriverne og fandt sit medbragte transportmiddel.

Jeg vil nøjes med at gå ind og finde sofaen. Med et par bøger under armen :-)

Du vil sikkert også kunne lide