Med Clara på weekend

I morgen, når dagens dont er overstået, er vi en flok forventningsfulde og glade kvinder, som drager sydover. Vi skal mødes med vores kolleger fra Århus. Det sker ikke hver og hveranden dag, så der er virkelig noget at glæde sig til. Der er gensynet med gode, gamle kolleger, man måske ikke har set i et år eller mere og der er endelig muligheden for at få hilst på alle de nye kolleger. Det bliver rigtigt sjovt, er jeg sikker på og jeg glæder mig meget til at skulle samles om både det faglige og det personlige de par dage, vi skal tilbringe sammen.

I morgen kommer den lille pigecardigan også med i tasken, så dens nye ejer snart kan få lov til at den i virkeligheden. Jeg håber, at hun kan lide den. Til hendes lillesøster er der også en lille overraskelse. En lille Clara, som lige akkurat har fået hæftede ender og knap, inden den røg i vaskemaskinen, hvor den nu ligger og skvulper.

I morgen er den garanteret tør og så kommer den lige med i håndtasken. Det skal nemlig ikke hedde sig…

Relaterede skriv

9 kommentarer

 • Svar
  Anita
  22. januar 2010 at 19:02

  Jeg har fulgt bloggen din en tid, faktisk noen år men aldri kommentert den men nå: det er en fryd å følge med i dine prosjekter, kommentarene fra andre lesere. Inspirerende blogg, ikke bare når det gjelder håndarbeide men også når det gjelder livet generelt. Takk :-)

 • Svar
  violykke
  21. januar 2010 at 23:06

  Du har ret ang. vask af strik, det er lige som om det falder på plads,jeg vasker også altid mit ;o)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. januar 2010 at 22:05

  Velkommen til Solfrid :-)

  Den lille Clara er så sød og et hurtigt, lille strikketøj :-)

  Jeg vasker næsten altid mit strik, fordi jeg synes, at det “falder” smukkere og fordi jeg så ved – inden jeg evt. forærer det væk – hvordan det arter sig. I dette tilfælde er det også fordi garnet bliver så utroligt meget lækrere og blødere, når det lige skylles op :-)

  Gitte S – tusinde tak for awarden. Jeg bliver altid så glad for dem, men erfaringen har vist mig, at jeg ikke skal forære den slags videre, så jeg modtager den med et stort tak – og så håber jeg, at andre kan have det sjove med at sende den videre ud i verden :-)

 • Svar
  Gitte S
  21. januar 2010 at 21:47

  Hej Liselotte
  Jeg har modtaget Award og vil gerne bringe den videre til dig. Jeg har fulgt dig og bloggen gennem lang tid. Du har været en dejlig inspirationskilde.
  Jeg ved du får mange henvendelser og acceptere også hvis du ikke tager den op. Kunne bare ikke lade være med at vise min påskønnelse.
  De bedste hilsner
  Gitte S

 • Svar
  Nina
  21. januar 2010 at 21:13

  Jeg elsker bladmønstre, så hende den lille Clara var fin at se. Minder meget om en model jeg strikker som cardigan. Rigtig god tur – og som altid tak for at du deler. Det er ikke så lidt inspiration, der er at hente her :-)

 • Svar
  Sus
  21. januar 2010 at 19:55

  Liselotte, hvordan kan det være du altid vasker dit strik, når det er færdigt? Jeg kan forstå, hvis det er noget der skal ligge i stræk.
  Er der noget med at dine hæklenåle er nogle specielt ergonomiske. Jeg syntes, jeg kan huske du har skrevet noget om dem tidligere. Hvor køber du dem og ligeledes dit sæt med strikkepinde??
  Tak for en inspirerende blog med altid dejlige billeder. Go’ tur til Århus – bare det var mig. Min datter bor der – bor selv på Sjælland.

 • Svar
  Pernille
  21. januar 2010 at 19:51

  Hvor er du bare supersød. Der vil helt sikkert være nogen, der bliver glade :)

 • Svar
  Frk.Badegakk
  21. januar 2010 at 18:56

  Skjønt og inspirerende bilde! Et nydelig stykke håndarbeide!=D

 • Svar
  solfrid
  21. januar 2010 at 18:48

  Hei!
  Så nydelig blogg du har, og så utrolig mye fint du lager. Lille Clara var en skjønn modell, og jeg fant en plass i Norge som selger mønsteret.
  Jeg har lagt deg til hos meg så jeg kan følge deg videre. Håper det er greit.

  med vennlig hilsen solfrid

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)