14

Lidt lørdag

Lidt af lørdagen blev improviseret kaffe/te omkring spisebordet efter en formiddag dedikeret til sæbevand og ualmindelig kedelig aftørring af inventar. Den tidlige eftermiddag bød da heldigvis på helt anderledes hyggeligt samvær, da gode venner kiggede indenfor et øjeblik eller to.

Nu er Olines projektmakker ankommet og der er gang i forberedelser oppe i stuen. Der er aftalt overnatning, så der skal også tænkes i vegetarmad, for sådan er det nemlig med Maria. Vi er vist endt med en kartoffelcurry til alles store tilfredshed. Mens jeg forbereder den, er Kenneth gået i gang med at samle de køkkenelementer, som skal på bagsiden af de allerede eksisterende. Der varmes op til en køkkenø på størrelse med Anholt. Engang bliver det rigtigt godt.

You Might Also Like

14 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. februar 2010 at 19:33

  Gitte, du skal prøve den kartoffelcurry…. uhm :-)

  Tine, koppen er en Latte Kop fra Greengate :-)

 • Avatar
  Reply
  Tine fys
  1. februar 2010 at 19:14

  Må jeg have lov at spørge, hvor den yndige kaffekop er fra? :-)

  Mvh. en ivrig smuglæser af din fremragende blog

 • Avatar
  Reply
  Gitte J
  31. januar 2010 at 14:12

  Nu skriver du igen om denne fantastiske kartoffelcurry, jeg bliver nød til at prøve den en dag. Jeg håber i bliver færdig engang, men det lyder lovende. Fortsat god søndag.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  31. januar 2010 at 09:23

  Det tegner strålende og allerbedst, så kan jeg endelig se frem til litervis af hvid maling. Det har jeg længtes efter i efterhånden flere år :-)

  Jo, den bliver omtrent på størrelse med Anholt, den ø… men uden vandet, håber jeg og så bliver det bare rigtigt hyggeligt, at have den der konstant kontakt til hinanden. Det kunne jeg mærke allerede i går, da jeg stod i det nu HELT åbne køkken og kunne følge med i alt, hvad det foregik i huset :-)

 • Avatar
  Reply
  Marina
  30. januar 2010 at 21:40

  En køkkenø på størelse med Anholt? Det kan da kun blive godt. Min datter der nu af og til står ved komfuret med et sæt pander, mens jeg roder med noget i et sæt gryder bag hendes pander, mener alle ordentlige køkner burde have mindst to sæt kogeplader, et synspunkt jeg er sikker på køkenindustrien ville bifalde varmt.

 • Avatar
  Reply
  Anette Linnea
  30. januar 2010 at 20:50

  Kartoffelcurry – hm…. Det lyder lækkert…. Opskrift….?

 • Avatar
  Reply
  Solveig
  30. januar 2010 at 20:03

  Mmmmm, de “kler” kvarandre du og Kenneth! “Stor takhøgde” for kvar andre, som vi seier på mine kantar….. Altså de er svært tolmodoge med det den andre gjer og lar han/ho halde på for de veit at det endar godt! De samarbeider og ikkje minst de har mykje latter, det gjer godt!
  Eg er sikker på et det blir svært bra, til slutt, når malerkosten er svinga og vaskekosten har gjort sitt. Då kan de sette dokke ned å nyte resultatet i godt selskap, som så mange gangar før;o)

  GOD HELG!

 • Avatar
  Reply
  Claus
  30. januar 2010 at 19:58

  Hvis den bliver på størrelse med Anholt kommer jeg og går en tur – jeg har aldrig været på Anholt, og ser nu frem til at kunne spare sejlturen :)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  30. januar 2010 at 19:21

  Mein Gott. Hvor tager Du gode billeder.

 • Avatar
  Reply
  Sukkermamma
  30. januar 2010 at 19:06

  Dette følger jeg ivrig med på, og har stor tro på din mann :) Jeg tror det blir bra! Forøvrig liker jeg koppen din; jeg har nettopp fått fire slike i posten, sendt fra Danmark. Jeg fant ingen som hadde dem i Norge. Vi har også noen i samme merke med blå/hvite striper – og min mann foretrekker dem. Morgenkaffe i blomsterkopp er kanskje litt for feminint? :D

 • Avatar
  Reply
  yt
  30. januar 2010 at 18:34

  Jep, lige pludselig er i færdige.

  Det skal nok ende godt ;)
  Yt

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  30. januar 2010 at 17:59

  det bliver et “Køkken By WELLER” med plads til endnu mer hygge og snak og gode oplevelser.
  glæder mig til og se det færdige resultat.kram
  Maria

 • Avatar
  Reply
  anni
  30. januar 2010 at 17:37

  Åh, det bliver da rigtigt lækkert – engang -.
  Tillykke med sådan en mand.
  God rest-weekend
  fra Wien

 • Avatar
  Reply
  HanneC
  30. januar 2010 at 16:43

  Ham Kenneth har du været svært heldig med:)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)