12

Snestormsklog

Jeg satser på det offentlige denne morgen. Ingen har ryddet vores vej i meget lang tid, så efter nattens snefald orker jeg ikke engang, at vi skal forsøge. Jeg snupper bussen – og til tiden, om sneen vil.

Vi ses og forhåbentlig inden snestormen lukker området ;-)

You Might Also Like

12 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. februar 2010 at 17:40

  Hmmm, det blev da vist slet ikke så slemt, som de havde frygtet – eller er der noget, jeg ikke ved? Venter det stadig om hjørnet, det store, massive snevejr?

  Jeg elsker også sneen, Tina – elsker den :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva O.
  2. februar 2010 at 16:51

  Håber du er kommet godt hjem til Gug… :-)

 • Avatar
  Reply
  Annette
  2. februar 2010 at 14:13

  Nåede at komme hjem med bussen fra Randers midtby – det sner godt nok meget – mon der kommer så meget som der er lovet – jeg vælger at tro på at det ikke bliver så slemt.

  Mon min datter oppe i Aalborg klarer turen hjem fra arbejde i god behold – jeg krydser fingre:-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  2. februar 2010 at 12:38

  Det er simpelthen lige meget hvor meget jeg proever paa at taenke paa hvor besvaerligt det er, saa bliver jeg ved med at misunde jer al den sne!

 • Avatar
  Reply
  Britta A.
  2. februar 2010 at 12:20

  Her på Vestsjælland er det begyndt at huje og der kommer noget “hvidt pulver” ned fra himlen …. vi må se hvor meget det kan blive til. :)

 • Avatar
  Reply
  Nadia
  2. februar 2010 at 11:08

  og her skinnede sol så nydeligt, så smukt – så fredeligt.

  Om lidt siger de …. at stormen kommer….. freden bliver brudt….. det er i sandhed stilhed før stormen.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. februar 2010 at 10:35

  Morgenturen ind til kontoret foregik i god ro og orden og sikke smukt…

  Ikke én havde forceret fortove eller veje, da jeg gik gennem byen, så der var tyst og hvidt, tykt snetæppe, som ikke lod mig se, hvor vejen sluttede og fortorvene begyndte. Det sneede tæt, men der aftog og ved ni-tiden var det helt stoppet.

  Til middag kommer det igen, siger de… og så løber vi hjem ;-)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  2. februar 2010 at 09:01

  Rigtig god og fornuftig satsning, Liselotte – prognoserne ser jo foreløbigt ud til at holde – og så starter det “sjove” lige over frokost …

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  2. februar 2010 at 08:05

  Vores C-vej er blevet skrabet ren en gang – og det var igår – dvs ren blev den ikke, den blev bare endnu mere knoldet – der er vel 25 cm. hård is at køre på… nu har vi fået 15 cm. sne i nat og de lover mere, så jeg er godt tilfreds med, at jeg ikke behøver køre ud – Emma og jeg klarer os nok til fods idag.

 • Avatar
  Reply
  Prophecy
  2. februar 2010 at 07:41

  I morgen, Imorgen må der god komme al den sne der vil. Skal til værdi-kommune-ny-chef-temadag og det kan jeg vældig godt undvære. I dag vil jeg blot lade mini bilen trille stille ud på jobbet og ønske sne til i morgen(blev der sagt).
  Pas på derude og husk skovl :o)

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  2. februar 2010 at 07:27

  I Himmerland har det sneet godt i nat…jeg har allerede skovlet pænt meget sne…fanden til morgengymnastik!!

 • Avatar
  Reply
  HanneC
  2. februar 2010 at 07:00

  Er snestormen begyndt hos dig? Vi venter stadig spændt her på Falster, håber ikke det bliver så slem som først forventet Lige nu er her næsten for stille, måske det virkelig er stille før storm………….

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)