5

Lykken i papirform

Jeg havde ellers lovet mig selv timer i sofaen med den gode bog og solen i nakken til at varme og bibringe fornyet energi, men der skete jo det, at jeg fik øje på muligheden for at give gangen den sidste omgang maling.

Så blev det sådan. Jo mere jeg når i dag, jo mindre er der at gøre i morgen. Jeg er svært tilfreds med dagens indsats og nu er det sådan, at det eneste yderligere at lave er, at pakke sammen efter dagens malermarathon. Det er lige til at overskue og så ligger bogen jo og venter.

Jeg har nået at læse to sider. Silkefabrikken Harmony tegner allerede god. Jeg tror, jeg har fået fingrene i en god historiefortæller. Den slags er lykken i papirform.

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Bibbi
  3. marts 2010 at 20:33

  Åhh ja, det er virkelig trist når en god bog ender! Første gang jeg læste Åndernes Hus, stortudede jeg da den var færdig…..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. marts 2010 at 18:31

  Hov Grete – du gemte dig ude i maskinhuset :-) Og ja, en god bog er så dejlig og frygteligt trist er det, når den ender :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. marts 2010 at 18:20

  Therese, jeg er helt sikker på én ting; jeg trænger i hvert fald til en pause nu. Sidste omgang maling smurte jeg på for 2 minutter siden. NU er det slut og jeg gider ikke mere for en tid. Nu vil jeg bare nyde, tror jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  Therese
  3. marts 2010 at 18:15

  Du er da brand sej, sådan som du arbejder. Du har fortjent en lang læsepause, og måske en kop med noget varmt i ?

 • Avatar
  Reply
  grete
  3. marts 2010 at 18:07

  Heisann:)
  Ja det er så godt å ha en god bok å lede seg til, det er den aller beste form for avslapning for hodet!
  Jeg er i sorg over å være ferdig med Drømmehjerte av Cecilia Samarin:) fantastisk skildring fra Cuba.
  Ønsker deg en fin kveld i lyse omgivelser og en god bok:)
  fiolineklem

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)