6

Lige om snart…

Om en halv time er det weekend. Jeg glæder mig. Jeg trænger og jeg skal være i dejligt selskab. Jeg skal også fejre ham, jeg elsker højest. Med flag og hjemmebagte boller, kage og hele molevitten. Og jeg skal lege lidt. Jeg skal fortælle dig lidt mere om onsdagens udflugt og jeg skal rense ud og male hvidt, men først skal jeg gøre rent bord både bogstaveligt og i overført betydning.

Er der nogen, der har set en papkasse?

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Fanny
  19. marts 2010 at 20:59

  mon du ved om bageren i Vorupør er bygget op igen efter branden, eller om jeg skal medbringe gær, mel olie m.m. når vi skal til Stenbjerg om nogle uger? man kan ligesom føle den friske luft og dufte porsen åh hvor jeg glæder mig til at komme derop igen.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. marts 2010 at 14:59

  Jeg fandt én, hvor fredagens oprydning lige akkurat passede i – og nu er jeg hjemme og har weekend og jeg ELSKER det! :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  19. marts 2010 at 14:12

  Er det en bestemt papkasse?

 • Avatar
  Reply
  jeanette hegaard
  19. marts 2010 at 13:28

  Go´fødselsdag og go´ papkassejagt :)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  19. marts 2010 at 13:27

  Nej, ingen papkasser her, for jeg mangler også til at sende huer fra en masse flittige kvinder til RedBarnet som sender huerne videre til Afrika. Vi må på kassejagt.

  Men tillykke til Kenneth inden længe og jeg håber at du får en dejlig weekend med tid til opladning og afslapning :-)

 • Avatar
  Reply
  Bibbi
  19. marts 2010 at 12:43

  Jeg har masser papkasser – bare kom og hent! ;o)

  Rigtig go og hygsom weekend :o)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)