8

Påskesøndag

Stilhed. Måske før stormen. I hvert fald bager jeg pandekager og tænker, at hun MÅ vågne ved den duft. Jeg har åbnet dørene og lader duften finde vej ind under hendes dundynedækkede næsetip, mens jeg tænder stearinlys og dækker op til noget, der med god vilje kan kaldes brunch. Jeg tænker, at vi skal have æg også. Det er da påskesøndag og mine gider ikke skidne æg, som ellers er en påskeyndling. Nu må skramlede æg i stedet gøre det ud for noget, der er påskeæggeindeholdt. Sådan!

Pandekagerne dufter af vanille og om lidt river jeg et æble og finder kanel frem. Bare fordi jeg kan. Plop, op i dejen med det. Jeg tror det er så englene begynder at synge arien fra Figaros Bryllup. Optimist er man vel.

Regnvejr er det. Silende med mellemrum. Jeg tænker, at stederne med lopper godt kan tage af at holde åbent, for måske gider jeg køre en tur lidt senere. Og finde gamle bøjler, for jeg hækler gerne kjoler til dem. Nu. Hvad skulle man ellers på en påskesøndag måske? Ah!

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. april 2010 at 09:20

  Annette, det er skønt med søde og gode minder :-)

 • Avatar
  Reply
  annette
  7. april 2010 at 09:05

  Hver gang jeg ser den skønne hæklede pude på bænken så tænker jeg på min mormor og smiler glad!! dejlig mormor=dejlige minder…jeg har i stuen et tæppe med samme glade farver på hvid bund… :o)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. april 2010 at 17:56

  Pandekagerne var bare gode… og balkjoler er der forslag til i det næste indlæg :-)

 • Avatar
  Reply
  Gaia
  4. april 2010 at 17:14

  Har du nogle billeder af “hæklede kjoler ” til gamle bøjler? Har nemlig en masse gamle bøjler liggende, jeg er ved at tømme mit barndomshjem – en hård omgang, men tænk, om de skønne gamle bøjler kunne få nyt “overtøj”? Har nemlig også fundet en masse garn – min mor var meget, meget kreativ, inden sygdommen slog hende ud…..
  Fortsat god Påske.
  Kh Gaia

 • Avatar
  Reply
  Marie-Louise
  4. april 2010 at 14:14

  Pandekager?
  Vi havde vidst samme tanke da vi tænkte pandekager, her er de også nylavede – og de smagte MUMS!

 • Avatar
  Reply
  Marie-Louise
  4. april 2010 at 14:14

  Pandekager?
  Vi havde vidst samme tanke da vi tænkte pandekager, her er de også nylavede – og de smagte MUMS!

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  4. april 2010 at 13:27

  Hvem kan modstå duften af friskbagte pandekager??? :-)

 • Avatar
  Reply
  Bea
  4. april 2010 at 13:24

  jeg kan nesten kende duften :)

  øjene blev fast ved den granny pude.. hmm. ennu en ny slags sammenføjning.. måske.. nei, jeg fortsetter..

  nyd dine pannekager

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)