8

Pokker tage mig!

Jeg fik en idé i går. Den måtte afprøves, men viste sig ikke at være bæredygtig. I hvert fald var resultatet for omfangsrigt. Så var det om igen, for det var for fristende til at lade ligge. Nu opdager jeg så, at jeg ikke kan tælle. Jeg har igen lavet for mange blade. Tosse!

Om igen… måske, hvis jeg gider… for nogen ting skal bare ikke være. Tror jeg.

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. april 2010 at 17:56

  Jeg er i gang igen… for tredje gang. Denne gang ser det ud til at lykkes, men man kan aldrig vide med mig… *suk*

  Næ, det er vist starten på en sommercardigan til brune arme og lune aftner :-)

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  4. april 2010 at 15:44

  Liselotte, ihh hvor jeg nikker til: “tællehalløjet”!!!! Har lige lavet Sivia´s heart to heart beaded scarf – dog UDEN perler; men i Arnica´s grønne 1 tr. – SIGER BARE: MUMMMS! Er igang med Jane Araujo´s gail. Der er det så en opdager: HVORFOR hovedet under armen? Hvor svært kan det mon være???? Ihh altså….
  Jeg kan heller ikke se hverken……………………… GOD påske til dig og dine herfra ;-)

 • Avatar
  Reply
  Fru Andersen
  4. april 2010 at 14:08

  Jeg kan heller ikke se hverkenfuglellerfisk, hendes side er i uorden.

 • Avatar
  Reply
  Lene L N fra Tyskland
  4. april 2010 at 13:55

  Anne, hvorfor kan jeg ikke se fuglellerfisk? Der staar error :-(
  (og god paaske til dig Liselotte – jeg benyttede mig lige af lejligheden til at fortälle Anne…)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  4. april 2010 at 12:36

  Hmmmm – gad vide hvad du går og pønser på?
  Blade?
  Omfangsrig??

  Poncho måske…

 • Avatar
  Reply
  Bea
  4. april 2010 at 10:58

  .. da er vi to om den tanken lige nu.. men, jeg pleier å få det som jeg vil.. til slutt :)

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  4. april 2010 at 10:29

  Jeg er fuld af beundring over dine strikkeevner. Og også lidt misundelig… :-)

 • Avatar
  Reply
  Fru Andersen
  4. april 2010 at 10:15

  Æv. Gør lige som jeg, hvis noget driller lader jeg det ligge så jeg kan se det, og når jeg har gået rundt om den varme grød i et stykke tid skal det S.. prøves igen, for det kan da ikke passe at jeg ikke kan finde ud af det. :) forsat god påskesøndag.
  Hilsen Fru Andersen

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)