11

Omstillingsparat

For én gang skyld er jeg ikke på forkant og for tidligt ude med blomsterne, som skal pryde sommerens udendørs stue. Faktisk er jeg slet ikke i nærheden af at være klar til at flytte ind på terrassen.

Både terrassen og ikke mindst møblerne skal under kærlig behandling, inden vi er der, hvor det hele kan ny-arrangeres i sirlige, men hyggelige små grupper af gammelt og nyt, som skal danne rammen om vores forår, sommer og tidlige efterår. Jeg synes, at der var i forgårs sneen smeltede og da den gjorde det, afslørede den en terrasse, som var klappet sammen i noget, der i mistænkelig grad kunne minde om en kæmpetragt i træ. Her stoppede haveforberedelserne for i år, for terrassen danner omtrent grundlag for resten af aktiviteterne i haven. Det er jo ikke sandt, men det føles sådan.

Terrassen er reddet. Den er omtrent klar og mangler kun lige en rens med højtryk og så er vi klar til endnu en sæson. Det samme gælder møblerne. Der mangler kun et par nye madrasser til bænkene derude, så har vi igen en dejlig, overdækket grillplads. Faktisk er der ikke meget arbejde tilbage og det er primært af den hyggelige slags.

Vi havde aftalt, at det var denne weekend, vi skulle gøre terrassen klar til forårs- og sommerblomster, udeliv og grillaftener. Det blæser en halv pelikan og ikke nok med, at det blæser. Vinden er så kold, at mine hænder stivner i vrangvillig protest. Vi opgiver. Der er sandelig nok andet at tage sig til, så vi bliver ikke arbejdsløse. Man er vel omstillingsparat.

Du vil sikkert også kunne lide