Stjernekig

Jeg ved godt, hvor min seng stod, hvis jeg boede deroppe under taget med kig til stjernerne…

Jeg har passeret det hus et utal af gange gennem hele mit liv, men det var først i dag, jeg rigtigt så det.

Relaterede skriv

8 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  23. april 2010 at 09:05

  Jeg drømmer om stjernekig siden vi for år tilbage lejede os ind i et smukt, gammelt stenhus i sydfrankrig. Vi sov oppe under taget med kig til stjernerne og det var fantastisk :-)

  Ege, du er simpelthen for sej…eller også har du været der, for det er inde i Sankelmarksgade :-)

 • Svar
  Bolette
  22. april 2010 at 23:56

  har præcis haft min seng under tagvindue og ligget og gloet lige op i himmelen , det var i mit tidligere liv i lejlighed i by det var nu så skønt så skønt nu er der mørlægninggardin og mørke selvom vi bor på landet .. intet har en sammenhæng her , men kan stadig se stjernerne for mig når jeg går ud i haven , og når jeg ligger i min seng og lukker mine øjne det var altså godt der under stjernerne :-)
  go ferie

 • Svar
  Lotte
  22. april 2010 at 22:17

  Når jeg er hjemme hos mine forældre, trækker jeg sjældent gardinet for tagvinduet over gæstesengen. De bor så langt ude på landet, at der ingen lysforurening er, og det levner potentiale for de mest fantasiske stjernehimle at falde i søvn under…

 • Svar
  Ege
  22. april 2010 at 22:07

  ;-) sankelmagergade ……………..gir det point ?????
  I kunne smække velux vinduer i jeres hus………..så blir der kig opad

 • Svar
  Karin
  22. april 2010 at 21:53

  Da vi boede i lejlighed på 5. sal, kvisten, havde vi også kig til stjerner og fugle der svævede over os. Det var simpelthen en fantastisk udsigt. Åhh – det er skønt at bo i eet plan tæt ved jorden når man har indkøb med sig o.lign. men det er godt nok også fortryllende med udsigt, fred og ro og ikke mindst en edderkoppe/insektfri lejlighed. De kommer simpelthen ikke så langt op ;-)

 • Svar
  Sidse
  22. april 2010 at 21:29

  Sjovt, har selv lige flyttet min seng, fra et stjernekig til et andet.. Nu er stjernebilledet helt helt anderledes. Og vænnes til det, ja det skal jeg. Dejligt, at du kigger igen, og ikke er blind for indholdet.

 • Svar
  Catarina
  22. april 2010 at 21:13

  Da jeg var barn havde jeg værelse oppe under taget og havde derved skråvinduer til både øst og vest, jeg elskede at ligge og kikke op på himlen og når det regnede trommede det så dejligt monotomt på ruderne. :)

 • Svar
  kirsten
  22. april 2010 at 20:16

  Er det et hus i gaden lige nord(?) for Sygehus Nord? Det ligner lidt, men det er mange år siden, jeg boede i Aalborg. Hvis det er det hus, så besøgte jeg engang ham, der boede der oppe. Og jojo, der var stjernetæppe lyseblå over sengen. Og det var i hele taget en rigtig fed lejlighed.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)