30

Jeg vil altså!

Så kom regnen. Stokroserne drikker, trives og vokser så vældigt. Det ender helt sikkert fantastisk og mens de drikker, er jeg trukket ind i sofaen, hvor der er tørvejr, som jeg kan lide det i en sofa.

Tidligere i dag, da vi var ude for at handle, sagde Kenneth pludselig: “Er det ikke sådan, at man bare helt har indstillet sig på, at der ikke bliver nogen sommer i år?“.

Jeg tror, at han har ret. Altså jeg ved naturligvis ikke med dig, men for mit vedkommende er det sådan. Jeg har kapituleret og droppet alle forventninger. Jeg indretter mig. Jeg slår mig ikke i tøjret. Jeg brokker ikke. Jeg venter bare. Venter på, at de sidste fire uger skal gå, så vi kan stikke af ned til sommeren, for sommer vil jeg pokker tage mig have! Om jeg så skal køre til verdens ende.

You Might Also Like

30 Comments

 • Avatar
  Reply
  anne
  12. juni 2010 at 20:15

  Har tænkt akkurat det samme- men nægter at kapitulere- vil bare nyde den sommer der er. Har siddet ude og spist morgenmad – godt nok med lidt mere tøj på end ønsket,men alligevel. Sommerduften er der og sommerlydene, så det er fint med mig.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. juni 2010 at 10:32

   Anne, man må sno sig og indeholde en god portion stædighed, hvis man skal vride lidt sommer ud af det her vejr ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. juni 2010 at 06:59

  Årh mand, som jeg elsker sommerregn, men jeg længes efter sommeraftener på terrassen, grill og leg på græsset. Jeg længes efter dovne eftermiddage med en god bog i solen og bare meget, meget mere udeliv, som ikke kræver overtøj… *suk*

  • Avatar
   Reply
   Dorthe
   11. juni 2010 at 09:26

   Det kommer, det SKAL det gøre.
   Vi skal ikke sydpå før til september (Rom), så jeg trøster mig med sommeren kun lige er begyndt.
   Vi får måske ikke nær 30 grader, men det kunne også være det samme. Bare solskin og tørvejr og temperaturer med et 2-tal forrest. Det MÅ da komme… ikke?

   • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    11. juni 2010 at 09:48

    Det må helt sikkert komme, Dorthe – det er nok bare et spørgsmål om tålmodighed :-)

 • Avatar
  Reply
  Irene
  11. juni 2010 at 01:09

  Jeg siger bare ‘Welcome to summer Irish style’. Så ka’ i lær’ det! ;-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  11. juni 2010 at 00:05

  Jeg kan nøjes med lidt og nyder det hver eneste gang solen skinner og de bare ben kan vises frem. Der har allerede været dage af den slags. Og jeg er sikker på der kommer flere.
  Imens nyder jeg også regnen, for jeg gider ikke brokke mig over vejret :D

 • Avatar
  Reply
  djohanne
  10. juni 2010 at 23:09

  Nu er det tørvejr og næsten nat.
  Det dufter af grønt og regnvejr.
  Det er vindstille og lunt.
  Der er tændt op i alle lanternerne.
  Der er uldne trøjer og tørklæde.
  Der er vattæpper og et glas rødvin under halvtaget.
  Kæresten holdes i hånd og vi drømmer om SOMMER.

 • Avatar
  Reply
  Annette
  10. juni 2010 at 22:48

  Er vi bare ualmindeligt heldige? Jeg synes da allerede, vi har haft skønne, varme sommerdage – endda så meget, at jeg blev helt forbrændt….
  Ja, så har vi nogle dage med regn – det skal jo også til, hvis vores skønne natur ikke skal svides helt af – og så er sommeren jo kun lige begyndt, der skal da nok komme flere af de gode, varme dage – det tror jeg på!

 • Avatar
  Reply
  Claus
  10. juni 2010 at 22:38

  Hvis Kenneth får ret i den forudsigelse kan han altså vente sig! – og ja, det er en trussel kan du godt hilse ham og sige ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  10. juni 2010 at 22:15

  Tror Kenneth har ret…jeg vil også køre et sted hen hvor der er varmt…om en lille månedstid eller sån

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Bula
  10. juni 2010 at 22:14

  Nei, så pokker om det skal bli en sommer uten sommer.. igjen! Denne gangen skal vi fordundre meg ha sol som gir plantene og meg litt velvære, vi skal ha varme som plager oss om natten, plommer som smaker som noe annet enn regnvær og ikke så mye som en skarve vedpinne i peisen fordi vi har kalde tær om kvelden! For jeg skal ikke til verdens ende, bare på teltturer i Norge…

 • Avatar
  Reply
  Lone
  10. juni 2010 at 22:10

  Jeg har netop i DAG, ringet efter en tømmermester som forhåbenlig har et forslag til hvordan vi kan overdække halvdelen af vores 100kwm terasse, for det tyder på den igen i år skal stå rimlig ubrugt hen, og DET finder jeg mig ikke i længere.!

 • Avatar
  Reply
  hanneb
  10. juni 2010 at 22:08

  Min kære mand elsker at drille med: Om 12 dage går vi mod vinteren og mørket igen…det er sgi’ da sjovt at høre på… :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  10. juni 2010 at 22:06

  Jow jow, den kommer sidst i uge 27, ca – og hold op hvor er de stokroser da bare fantastiske :-)

 • Avatar
  Reply
  Mie
  10. juni 2010 at 21:30

  Nix – jeg nægter at kapitulere…. jeg VIL ha’ sommer og sol og bliver lige overrasket hver morgen, når jeg ruller fra og ser ud på det grå. Jeg har en glad forventning om, at den kommer lige om lidt – Til gengæld er jeg holdt op med at følge med i vejrudsigten og håber bare på, at de tager så grueligt fejl, når de taler om regn og rusk. Sommeren er lige om hjørnet – jeg ved det – måske i morgen, når jeg slår øjnene op – eller i overmorgen eller i over-overmorgen…..

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  10. juni 2010 at 21:28

  Man skal leve MED NATUREN`S luner – om man vil eller ej – for “vi er små” i forhold. :-(
  (( Af erfaring m.m.))
  God aften til dig og dine herfra ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne
  10. juni 2010 at 21:27

  rolig nu…sommmeren kommer i uge 27…for da er Ditte og jeg i Århus..bed and breakfast ved Kalø Vig…såååå bare vent, fuld sol og 25 grader, lidt blomkålsskyer og sååårn

 • Avatar
  Reply
  Mette
  10. juni 2010 at 21:24

  Ved du hvad?
  Jeg tror, at Kenneth har helt ret. Jeg tror ikke, at sommeren kommer rigtigt i år, men så må det bare være sådan. Jeg gider ikke brokke mig længere, men prøver bare at håbe på, at det i det mindste snart bliver tørvejr, så jeg kan få tørret alle de bunker tøj vi har til gode på grund af regnvejret. Vi drager afsted sydpå 2 gange denne sommer, så er det heldigvis slut med at brokke sig over den danske sommer.

  Dryp, dryp, dryp. Ser lige vejrudsigten med Jesper Theilgaard. Der er nye byger på vej. Dryp, dryp, dryp.

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  10. juni 2010 at 21:22

  Jeg tror også, at din Kenneth har ret. Og jeg tør næsten ikke sige det, men jeg har det såmænd fint nok med det. De dér superhede varme somre er slet ikke mig… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  10. juni 2010 at 21:15

  Og så gad jeg da for øvrigt godt lige, at det der blå lille skur ude til højre stod i bunden af min have…

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  10. juni 2010 at 21:14

  Det bliver sommer, dansk sommer, med regndage og varme dage, og du kan eddermugme tro, at jeg er top klar til at hoppe ud i solen, NÅR den kommer :-)

 • Avatar
  Reply
  Britta A.
  10. juni 2010 at 21:14

  Ups da… tjo… det er da lige før at Kenneth kan få ret. For vi har jo haft en lang og kold vinter/forår.
  Vi tager til Canada i august, men glæder os uanset vejret… ud skal vi… i vejret… om end det er vind – sol – regn… Meeeen vi priser da solen :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  10. juni 2010 at 21:11

  Den kommer lørdag kl. 16. Jeg har bruuuuuug for den!!

 • Avatar
  Reply
  Sommertid
  10. juni 2010 at 20:27

  Man får leve i nuet sier man….og visst kan man alltid ønske sig en bedre sommer…
  Litt sol og regn er det som en sommer ofte er …og hadde vi ikke det så ville det ikke vært noe fint heller. Ønsker dig en fin helg ..og dine stokkroser bliver nok fine efter litt regn og sol igjen…måske det er nettopp det den trenger for å bli ennu mer praktfull !

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. juni 2010 at 20:31

   Sommertid, vi tager den, som den kommer; sommeren. Jeg vil nu alligevel heppe på sol og mere varme, end det vi har haft hidtil. Mere udeliv, tak :-)

 • Avatar
  Reply
  jette
  10. juni 2010 at 20:26

  Vi skal være herhjemme hele sommeren, så selvfølgelig kommer den……. håber jeg :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. juni 2010 at 20:29

   Jeg håber, at du får ret, Jette. Det gør jeg virkelig! :-)

 • Avatar
  Reply
  Bea
  10. juni 2010 at 20:06

  jeg gjør som deg.. venter .. med længsel :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. juni 2010 at 20:29

   Vi venter… stille og tålmodigt :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)