22

Endelig ankom Essie i flertal

Langt om længe endte de i min postkasse og sikke fantastiske de er hver og én. Der er ikke én af farverne, som ikke er smuk eller anvendelig. Ikke én. Så er det noget ved at vente og jeg kan allerede forestille mig, hvor smukke de vil være til solbrune fødder. Jeg kan love dig, at jeg skal få sidstnævnte. Om jeg så skal køre til Palermo for at få dem. Basta!

Jeg bestilte Spring Collection og The Resort Collection og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Det jeg fortrød var, at jeg i første omgang havde bestilt Summer Collection og jeg vidste bare, at jeg aldrig ville få brugt hverken den mørke grønne (Pretty Edgy) eller den underlige lilla (Demure Vixen). Derimod ville jeg elske alle de smukke røde nuancer og den fine, syrenfarvede lak, som også var at finde blandt forårsfarverne, ville gøre sig smukt til sommertæer mere end én sommer.

Mand, hvor jeg trænger til solnydelse i afslappet tilstand og allerhøjst med krav om at løfte armen med iskold brus til munden. Nu har jeg oven i købet medicinsk belæg for ønsket om solbadning. Jeg står på kanten til d-vitamin-mangel og det borger da for en god, varm sommerferie, skulle jeg mene. Palermo? Ork ja, hvis det er hvad det kræver, at få Kenneth ned i den ende af verden, hvor der er masser af solskinstimer på endeløse, sandstrande, så er jeg klar.

Lakkerne har jeg fundet og bestilt lige her – og de 14 dage det tog, inden de landede her, var lige i overkanten, men de var ventetiden værd :-)

Du vil sikkert også kunne lide