10

Mandarina Duck(s)

De tasker, jeg forelskede mig i i sidste uge, er ankommet og hvor jeg allerede elsker dem. De er akkurat, som jeg håbede, utroligt lækre kvalitetstasker, som kun bliver federe, blødere og  højere elsket med tiden.

Den øverste har været i brug, siden den ankom. Den nederste skal nok følge trop.

Der gik tre dage, fra de blev pakket i Bologna i Italien, til de lå på mit spisebord. Det er helt i orden med mig. De ankom i en omhyggeligt pakket kasse med dustbags, en personlig hilsen fra pakkeren, et lækkert magasin og følelsen af at have købt luksus. Man kan vist ikke bede om mere og jeg kan sagtens anbefale at handle direkte fra Mandarina Ducks hjemmeside. Der har ingen overraskelser været. Det skulle da lige være den raske levering.

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  HenrietteB
  30. juni 2010 at 13:43

  Haha – sidst jeg blev inspireret til et køb her på siden købte jeg Ducksfeet. Og nu er jeg også krøbet til kortet og har skiftet nettoposen ud med en kæmpemæssig skuldertaske fra Mandarina Duck, som kan rumme ALT til mine lange togture. Samt fungere som hovedpude, når jeg tager mig et lille powernap efter nattevagten.

  Altså Liselotte, som du er go’ til at sælge ænder!

  Og Ducksfeet og Mandarina Duck passer da fint sammen, ikk?

  :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. juni 2010 at 20:02

   Det lyder som den helt rigtige disposition med den taske, Henriette – og ænderne passer rigtigt godt til hinanden ;-)

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  27. juni 2010 at 14:12

  Uha ha da da… Lækre læderfristelser… Liselotte da, du er en “behovsskaber”. Må se hvor længe jeg kan holde mig fra at bestille…

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. juni 2010 at 17:23

   Behov er det let at få, Sidsel – det er straks sværere at tilsidesætte dem ;-)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  27. juni 2010 at 12:26

  De er skønne! Det er noget vrøvl at skrive – men de er altså lige til at spise … bløde, fede og lækre som de ér …
  Hjemmesiden er jo totalt fristende – men jeg mangler altså ikke tasker – jeg mangler ikke tasker – jeg ma … men måske mangler jeg en orange Mandarina-kalender? :-D

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. juni 2010 at 17:22

   Nej, hvem pokker mangler tasker? Ikke jeg, men jeg er nem at friste alligevel – og nu er der lidt at lufte på ferien så ;-)

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  27. juni 2010 at 12:21

  Superlækre tasker! Som jeg tidligere skrev er jeg også “ande-fan” – så jeg kunne godt finde på at kigge ind i den italienske butik… ;-)

  God fornøjelse med dem!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. juni 2010 at 17:22

   Som jeg skriver, så har det været ovenud fin service, jeg har fået, efter at have handlet via deres side, Mia – det kan du roligt begive dig ud i :-)

 • Avatar
  Reply
  Newyorkerbyheart
  27. juni 2010 at 11:16

  Hvor er de bare FEDE! Tillykke med dem, der har du tasker til mange år :-)
  Mandarina Ducks laver så mange skønne tasker og det er altid velkomment med lidt luksus i hverdagen……

  Mange hilsner
  Birthe

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. juni 2010 at 17:21

   Ja, de er simpelthen FEDE, Birthe – jeg er vild med dem :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)