12

Tværs gennem Bordeaux

Så var det tid til afsked med Vers, som den lille by hed, i nærheden af vores forrige lejr. Cahors lå mod syd og ligeså var det med prinsens port. Vi ville mod nordvest, så vi er – kan vi konstatere – ikke mere nysgerrige, end slottet sagtens kunne undværes. Hellere ud og have luft under vingerne, så sådan blev det.

Vi kørte tværs gennem smukke dale, betagende udsigter, krydsede imponerende broer og holdt blandt andet pause på en rasteplads med udsigt til en lille bjerglandsby med en imponerende samling klippeudspring med kunstfærdigt placerede huse.

Vi krydsede gennem Bordeaux. Vinmark efter vinmark. Vi kørte naboskab med Dordogne en del af vejen, inden vi satte kursen nordpå i retning af La Rochelle, hvor vi er endt på en campingplads lige syd for byen. Her er et pool-område, som kan gøre de fleste danske vandland grønne af misundelse.

I går var vi inde at se Aquarium La Rochelle og var svært imponerede. Bagefter var vi på handlen. Kenneth og Oline har fyldt wohnmobile til randen med alverdens tekstiler og sko og de er snart nødt til at efterlade mig et sted, for selv at være her. Sådan skal det være. Bagefter var indvielse af grillen, som har været lukket ned af sikkerhedshensyn de andre steder vi har været. Her er det tilladt, så der var grillede fisk og lækre grøntsager til maden i går. Uhm…

For øvrigt er det internet at købe på campingpladserne. Det hedder WiFi og IKKE Internet. Næ, næ, som man hele tiden bliver klogere og nu er det vist tid for lidt pool. Hyg jer hjemme i den danske sommer, som efter sigende er vidunderlig :-)

Du vil sikkert også kunne lide