22

Blandt andet derfor elsker jeg ham…

På vej ned af hovedgaden i Bayeux fik jeg forelsket mig. Jeg var forelsket ved første blik. Jo, den slags eksisterer. Jeg må insistere.

I vinduet på en lille, men eksklusivt udseende butik lå det smukkeste tørklæde. Ikke noget, som insisterede på opmærksomhed, men mere sådan et, som diskret kaldte på lige akkurat den, som kunne se kvaliteterne og potentialet i den diskrete elegance og ikke mindst den smukke og changerende farve, som var en mellemting mellem grå og smuk, diskret blå.

Jeg var håbløst forelsket, for jeg vidste med det samme, at det var sådan et tørklæde, som kan løfte ethvert outfit og specielt de sorte, som jeg holder allermest af. Skødesløst, men varmt liggende om halsen ville det gøre sin flittige gavn hele året rundt. Det ville passe smukt til mine gråblå øjne og det ville klæde mit lyse hår. Det ville simpelthen være perfekt og var vel nærmest bestemt alene for mig. Altså ifølge mig. Oline forstod ingenting. “Det er et tørklæde, så slap dog af, mor!“, var hendes reaktion, da jeg sukkende stod med næsen trykt flad mod det lille, smagfuldt pyntede vindue, mens jeg forgæves prøvede at afdække prisen på herligheden.

Sådan er det jo ikke. Det er ikke BARE et tørklæde. Det er kvalitet. Det er luksus. Man kan se det. Det er sådan ét, som for altid vil kunne slynges om halsen og give et eksklusivt og lækkert løft til en grå hverdag!“, måtte jeg insisterende forklare, men selvfølgelig rager den slags Oline mindre end en springbønne.

Da Kenneth endelig fik sig løsrevet fra de hylder, han havde konsulteret længere oppe af gaden, måtte jeg straks vise ham det og heldig er jeg, for den mand er udstyret med både uddannelse og ikke mindst talent for at spotte kvalitet, når det kommer til tekstiler. Han så akkurat det samme, som jeg så. Et stykke luksus, som kunne forsøde, løfte og gøre en hverdag ekstra fantastisk.

Han gik direkte ind i butikken og kom ud igen med en lille, elegant pose med det smukkeste logo i guldtryk. I posen lå tørklædet pakket smukt i flødefarvet silkepapir. “Det er den fineste, jomfruelige og blødeste uld og du kommer til at elske det, så god fornøjelse med det…”, sagde han, da han overgav posen til mig. Han blinkede ikke én eneste gang. Han syntes ikke, at jeg var tåbelig, da jeg forelskede mig i noget, som de færreste kan se værdien af endsige grunden til min forelskelse i. Han forstod med det samme. Han er dejlig at dele liv med.

Tørklædet er fra Max Mara og jeg føler mig som en million, når jeg har det om halsen.

You Might Also Like

22 Comments

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  29. juli 2010 at 19:24

  Uhm, jeg kan godt se på billedet, at både det og tasken ser superlækkert ud! Godt, at du har sådan en dejlig og forstående mand (det har jeg nu også, så jeg ved, hvordan sådan én er… ;-) )

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 22:48

   Han er uden sammenligning en skøn livsledsager og os med den slags er jo ualmindelig heldige :-)

 • Avatar
  Reply
  Ann-Christine
  29. juli 2010 at 13:57

  Årrrrhhh, hvor er han dog sød! Så handlekraftig og betænksom

  Det er smukt det tørklæde, jeg kan godt forstå du kastede din kærlighed på det

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 22:47

   Han er sød, er han – og tørklædet er skønt :-)

 • Avatar
  Reply
  ThinkingSpace
  29. juli 2010 at 12:50

  Sikke et smukt tørklæde, og hvor danner det en fin kontrast til kernelæderets varme glød. Det er dig så velundt – både tørklædet og manden. :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 13:06

   Ja, det er smukt og farven er helt vidunderlig :-)

   Han er slet ikke så tosset, ham Kenneth :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  29. juli 2010 at 12:47

  Og det kan man jo godt forstå, – både kærligheden til tørklædet og til den forstående mand ♥

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 13:06

   Han er en ener, er han – og jeg er glad for, at jeg får lov til at følges med ham :-)

 • Avatar
  Reply
  Letten
  29. juli 2010 at 11:59

  Min mand er også lidt sådn. Han siger bare:” vil du ha`det, så køb det”, men jeg får selv lov til at handle. Det havde været rart hvis han bare indimellem ville overraske mig med noget. Du er sgu heldig.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 12:45

   Vel er jeg så, Letten :-)

 • Avatar
  Reply
  Annette Lund Andersen
  29. juli 2010 at 11:17

  Jeg kender følelsen Liselotte… Det siger du og jeg hører sammen… <3 og det kan mærkes i alle fibre i kroppen…

  Jo det er lækkert og du er den heldigste kvinde, med sådan en dejlig mand… TILLYKKE med det hele.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 12:45

   Jo tak, Annette. Der er ikke noget at klage over her. Overhovedet :-)

 • Avatar
  Reply
  Newyorkerbyheart
  29. juli 2010 at 11:11

  Du er en meget heldig kvinde! :-D
  Det er virkelig et smukt tørklæde og kvalitet fornægter sig jo ikke, det stråler langt væk også er det jo en perfekt måde til at bringe den du elsker med dig på, hvis han ikke lige kan være i nærheden….

  Mange hilsner
  Birthe

 • Avatar
  Reply
  Wanda
  29. juli 2010 at 11:06

  Jeg er ofte innom bloggen din, og nå måtte jeg bare si at jeg synes du skriver veldig fint og inspirerende!

 • Avatar
  Reply
  Dell
  29. juli 2010 at 11:03

  Jeg er helt med… Der er visse ting…..
  Og kærlighed ved første blik….

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 11:09

   Der bare visse ting, Dell… ;-)

 • Avatar
  Reply
  djohanne
  29. juli 2010 at 11:02

  Djævelsk dejlig og diskret pynt til dig og den pinlig pæne taske ;)))

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 11:08

   Mand, hvor jeg bliver sjaw, for det hele er så pænt… altså med undtagelse af mig ;-)

 • Avatar
  Reply
  karen
  29. juli 2010 at 11:00

  Det var da et sjeldent vakkert tørkle og vakkert gjort av ham! Jeg forstår deg så godt – slike forelskelser er altoverskyggende i øyeblikket!
  Tørkleet ser forresten ut til å være like flott som Faliero Sarti sine, de har jeg hatt et intenst – men dessverre fortsatt platonisk forhold til lenge! ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 11:08

   Det er lækkert ud over det almindelige, Karen – og jeg kommer til at bruge det hele vinteren, er jeg sikker på :-)

   Platoniske forhold kan også nære både fantasi og kærlighed, så det er da ikke så ringe :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  29. juli 2010 at 10:44

  Hej Liselotte.
  Velkommen hjem fra camping, mange gange tillykke med bryllupsdagen.. Din mand lyder sgu godt nok som 120% perfekt, bliver hel rørt når jeg læser din beskrivelse af ham, og hans gode ideer.. ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juli 2010 at 10:46

   Han er ikke det værste, der er hændt mig, Lone – det er han altså ikke :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)