Loading...
X

Et bijob er et hårdt job

Det regner med bier nu. Det er så trist, så trist…

De ligger lit de parade ned langs havestien. Faldet i kamp, er de, men de har været flittige hele sommeren. Mine brombærbuske bugner af frugt takket være de flittige bier.

Om et par måneder er bærrene klar til sylt. Man kan da kun glæde sig, når man ser de smukke ansatser…

Kvæden i staudebedet bærer frugt for første gang og det var heller aldrig sket uden biernes flittige arbejde. Der er ikke mange frugter, men de rækker langt, når de først er modne…

Sæsonen for bier lakker mod enden. De har gjort det godt, synes jeg.

6 kommentarer til “Et bijob er et hårdt job
 1. Therese

  Nårh. Godt man ikke har en 7 årig der VIL ha’ begravelser i tændstikæsker, for hver døde bi der blir’ fundet. (sådan var jeg vist, med fugle).

   
  Svar
 2. Bibbi

  Der ER bare noget nuttet ved humlebier! Jeg får altid lyst til at kramme dem lisså forsigtigt……nok ikke så hensigtsmæssigt, at give efter for den trang ;o)

   
  Svar
 3. Malene

  Hos os var en bi var så træt at den lagde sig til ro på min søns hovedpude i aftes, Pyyyhhh tænkte den nok lad mig lige hvile lidt, men min søn troede det var et blad og viftede “bi-tingen” ned på gulvet, hvor bedstekammeraten var placeret på en gæstemadras… han løftede den op og tændte lyset og blev forskrækket… Så måtte jeg lige hjælpe den trætte bi og lægge den ud på en Lathyrusblomst – hvor den stadig lå i morges, da vi vågnede…

  Så nu holder vi udkig i seng, på puder, i sofaen, i skoene og på gulvet… efter små faldne bier!

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)