22

Næsten frit valg

Stockholm? Berlin? Amsterdam? Hvis jeg nu siger, at du potentielt kan have retten til at vælge, hvad siger du så?

Oskars fætter bor i Amsterdam og bærer gerne rødt halstørklæde, mens han troner glad i cykelkurv.

Der var ikke et øjebliks tøven hos Oline. Jo, måske ét, men så kom svaret også prompte.

Amsterdam!

Alternativet kunne være Berlin, men A’dam var førsteprioritet, så jeg kan vist konkludere, at Oline allerede er “bidt” af en gal hollænder, akkurat som hendes forældre. Jeg forstår sagtens hendes begejstring. Min er usvækket, men skal jeg se med hendes øjne, er der også masser af grunde til at være begejstret.

Hun er vild med den afslappede atmosfære, de mange fede og anderledes muligheder for at ekvipere en tosset teenagekrop og hun elsker, at vi ikke er de eneste, som sætter pris på den stærke og krydrede mad fra østen. Hun kan lide, at der er masser at blive klog af, mange caféer med gode frokoster og skønne pauser på gadehjørner og i små gyder, hvor næsten ingen kommer. Hun er vild med, at der er vand allevegne. Hun er bare rigtig god til storbyferier. Hun er en fornøjelse af rejse med.

Jeg har sendt mail med forespørgsel om mulighed for overnatninger, så nu håber jeg bare, at vi får et par dage i en af vores yndlingsbyer om et par måneder, når vi igen er klar til lidt ferie. Du må gerne krydse fingre :-)

Du vil sikkert også kunne lide