7

Husker du?

Jeg ved ikke, om du var ligeså heldig, som jeg, men sidste år tog jeg turen over på den anden side af Limfjorden.

Tulipaner og Tomater havde Sensommersalg på toppen af Nørresundby og det var den dejligste dag, som gav mig en af mine små yndlingstasker og faktisk indledte den vist min spirende kærlighed til krydderifarverne, jeg ellers aldrig værdiger et blik. Sådan kan en kort køretur ind imellem udvide horisonter.

Der var de smukkeste ting derovre. Alt hvad hjertet kan begære. Og tilmed kage og kaffe og te og sødt og det allerbedste selskab.

Der var bare kræset for kunden. Det var så dejligt.

Denne sensommer gentager de succesen. De er atter at finde på toppen af Nørresundby og jeg er helt sikker på, at der vil være fristelser i hobetal. Talent fornægter sig ikke og sådan er det også med Hannes smukke farveleg, så jeg vil varmt anbefale dig, at du tager et smut forbi, hvis du har muligheden for det.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Tulipaner & Tomaters Sensommersalg
  27. august 2010 at 13:24

  […] har måske allerede set det hos Hanne selv – eller hos Liselotte […]

 • Avatar
  Reply
  En fugl i hånden
  27. august 2010 at 07:37

  Ha ha, jeg hvor mon jeg lige havde mit hoved? …under armen ser det ud til!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. august 2010 at 10:30

   Skidt så længe du ikke nåede at tage derover… forgæves ;-)

 • Avatar
  Reply
  En fugl i hånden
  26. august 2010 at 11:57

  Ih altså, Aalborg/Nørresundby flyder jo nærmest over med kreativitet her i weekenden. Min mand har fødselsdag lørdag, men vi har ingen andre planer end at hygge, så jeg kunne måske godt både lokke ham med et smut forbi Hannes lækkerier OG Tivoli Karolinelunds Krea-marked…? ;)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. august 2010 at 13:52

   Det er først i september, så du har god tid :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  26. august 2010 at 11:15

  Det er noteret, måske mødes vi :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. august 2010 at 13:52

   Det gør vi da sikkert, Lene :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)