18

Retur

I går spiste jeg mad på Nytorv. Udenfor. Et enkelt tæppe om benene og en stor parasol og så var det ligemeget, at der ind imellem faldt nogle byger så massive og intensive, at selv de peruvianske panfløjtespillere måtte flygte for livet med fjerprydelsen stående om ørerne. Fjortende september sad vi udenfor og nød vores aftensmad.

Sejt, tænker jeg og så var vi tillige med underholdt af Anders Rymans flotte billeder. En del af billederne fra Rites of Life er udstillet på Nytorv og dannede smuk kulisse for den fine aften i Lisbeths gode selskab. Der er lavet en fotobog, som absolut må på min ønskeseddel, kan jeg se. Smukke, informative billeder til undren og sansning, glæde og forunderlighedsvækning. Det kan de fleste af os sagtens bruge noget mere af.

Inden havde vi gennemtrawlet København fra Frederiksberg og på gåben ind til centrum. Det var hvad vi nåede, efter nogle intensive dage med kursus i kommunikation og mental balance. Nu er vi simpelthen sådan helt balancerede og taler pænt og alting. Altså når vi får øvet os.

Hjemme igen ventede så meget garn, at jeg nær aldrig var kommet indenfor dørene. Nu går jeg med livline indtil Kenneth er færdig med at pakke og sende garn til dig og dig og… eller da i hvert fald til dem af jer, som har betalt. Smukke garner. Åh suk, som jeg håber, at der er bare lidt tilbage til mig. Kryds!

Nu venter badet og lige om lidt Pernille. Jeg glæder mig. Ikke at jeg ved, hvor vi skal være for alt det garn, men mon ikke vi løser den lille udfordring. Garn er jo også blødt at lande på…

You Might Also Like

18 Comments

 • Avatar
  Reply
  Lene
  15. september 2010 at 14:00

  Dejligt at have dig hjemme igen, selvom du er kommet højt på strå(garn)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2010 at 18:24

   Jeg er i fare for at drukne i det garn, Lene ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  15. september 2010 at 12:33

  Ja, velkommen hjem til det våde Jylland. Jeg var ikke hurtig nok i første omgang, så jeg venter og tjekker flere gange om dagen, men hvornår åbner Kenneth for ordrer igen?
  Hilsen Lone

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2010 at 13:24

   Jeg skal sørge for at skrive det her, når han åbner igen for ordrer, Lone, men faktisk har han besluttet, at han køber sig ind på et betalingssystem, så det forhåbentlig bliver meget nemmere for alle at handle hos ham. Jeg tror, at han er færdig med at pakke de resterende ordrer i løbet af ugen, så han åbner igen enten i weekenden eller i starten af næste uge og der er masser af rigtigt lækkert garn til usædvanlig gode priser, så der er stadig noget at glæde sig til :-)

 • Avatar
  Reply
  Therese
  15. september 2010 at 11:42

  Ha en skøn dag med Pernille. Lur mig om I ikke kommer til at hygge jer, om så det bliver på et leje af garn :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2010 at 13:22

   Det var rigtigt hyggeligt at hilse på Pernille, Therese :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  15. september 2010 at 11:13

  Velkommen hjem til det solbeskinnede nordjylland – du kan endnu sidde ude, men jeg er bange for, at det skal være indenfor de nærmeste timer :) hvis du ikke vil være våd.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2010 at 13:22

   Ja, nu er der ikke mere sol her, Helle, så det bliver indenfor resten af dagen, kan jeg se :-)

 • Avatar
  Reply
  HanneC
  15. september 2010 at 10:16

  Jeg ser dig for mig, iført livline, pandelampe og klatrestøvler, mens du kæmper dig over bjerge af garn for at komme hen til kaffemaskinen :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2010 at 13:21

   Jeg si’r dig, Hanne – det er for alvor, det her… :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  15. september 2010 at 09:52

  Er du sindssyg, så fik jeg koldsved, da du skrev, for dem, der har betalt….havde overset betalingsproceduren i mailen fra Kenneth, troede bare han havde registreret min ordreændring. Men jeg har altså også gennemgået en knogleoperation i foden, så er jeg ikke undskyldt for ikke at scrolle i mailen. Det håber jeg. Nu er pengene i hvert fald indbetalt, så håber jeg på, der også er garn til mig!!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2010 at 13:20

   Ha ha ha… ingen grund til bekymring, Charlotte. Jeg er sikker på, at det går alligevel og så håber jeg da, at du er godt på den anden side af den operation :-)

 • Avatar
  Reply
  Sole
  15. september 2010 at 09:49

  Ja, det der med indre balance kræver øvelse ;-) I havde da også valgt ugens vådeste dag til jeres aftenudflugt, ja, ikke fordi dagen var ret meget bedre. Vådt det var det ihvertfald igår. For 10 min. siden øsregnede det her, nu er der sol fra en skyfri himmel. Mystisk vejr.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2010 at 13:19

   Ja, hold da nu lige op, som det regnede, men eftermiddagen var skøn og så tog vi aftenvejret med, Sole. Vi endte med at sidde sofaer i stykker ude i lufthavnen de sidste par timer, hvor vi var enige om, at et blad, en flaske vand og en blød siddeplads var kravene. Den gode stemning skaber samværet – ikke omgivelserne, så faktisk hyggede vi os også med at vente på 22-afgangen mod Aalborg, da vi nåede dertil ;-)

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  15. september 2010 at 09:25

  Det ser hyggeligt ud! Dér gad jeg godt sidde med en Latte og se verden gå forbi… (bare ikke i stormvejr)… ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2010 at 13:17

   Det var et dejligt sted med fin udsigt til menneskemængden lige henne på Strøget, så vi hyggede os dejligt, Mia :-)

 • Avatar
  Reply
  Trine F
  15. september 2010 at 08:47

  Stort smil op til jer, fra en mega tordenbyge i det midtsjællandske
  Prøver at forestille mig garnbjerget, hvad med et billede ?
  glæder mig til at føle og se in real life, garn til vinteren, når strømper først er klaret til svigerfar og bonusfar, de to hungrer efter strømper ja de ligefrem plager ;-)
  god onsdag

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2010 at 13:16

   Der er nok at se til for en strikker, Trine ;-)

   Han pakker intensivt for øjeblikket. Han vinder nøgler, vejer af, pakker og adresserer. Han er flittig, kan jeg love :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)