Endelig… endelig er det fredag OG fyraften

Det var så lige fredagen fra Helvede, der strøg forbi mig i dag. Pokker tage mig om den slags skal få mig ned med nakken, men den var lige nede og bide mig i haserne. Nu har jeg til gengæld lukket biksen og er gået hjem, har skrubbet badeværelse og spruttet af raseri,  så af skidt kommer godt ind imellem. Andet ville også være uretfærdigt, tænker jeg.

Udsigten i dag var ikke andet end grå og regntung. Nogen bliver tunge af den slags, men jeg elsker det faktisk og jeg elsker, at jeg nu har fint udsyn til Frederikstorv hver eneste dag.

Jeg har vinduer foran mig og jeg sidder ved siden af et, så jeg også har fint udsyn ned til Anette og Tor ovre i nummer 6. Jeg holder øje med de skiftende udstillinger og jeg nyder Tors flotte billeder. Ved siden af deres galleri ligger andre, sjove forretninger, som også bidrager væsentligt til min daglige underholdning.

På bordet ligger mine kalendere. Jeg er stadig ikke helt parat til at slippe papirudgaven, men det er lige op over, kan jeg mærke. Der er også en dåse af den gode, tyske chokolade. Chokoladen er forlængst spist. Nu indeholder dåsen mandler, som også er venlige, når man rammes af den lille sult. Noter, skriveredskaber og en håndcreme og jeg er kørende.

Altså på mandag og ikke et sekund før, for det er fredag og weekenden er skudt i gang med beslutningen om hjemmelavet kartoffelpizza med pestobund og rosmarindrys. Ah…

Relaterede skriv

20 kommentarer

 • Svar
  Louise
  12. november 2010 at 18:31

  uhm – papirkalender – der ramte du et ømt punkt :) Jeg havde en af de første Palms, der kom til DK for nogle år siden (håndholdte kalender), men idag sværger jeg til papirudgaven… Og så er det også billigere at købe flere kalendere, når man nu har en svaghed for dem :) Forsat god fredag til dig og dine

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2010 at 18:34

   Os der er vilde med papir, Louise… ;-)

 • Svar
  Dell
  12. november 2010 at 18:21

  God week-end.
  Når jeg ser billedet taget fra dit skrivebord, tænker jeg et par år tilbage hvor min datter og hendes mand boede bag vinderne overfor. Det er nemlig en hyggelig gade med dejlige forretninger og kigget til kirken.
  Dejligt med rent badeværelse, det letter på flere måder :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2010 at 18:34

   Jeg kunne have vinket til dem så, Dell :-)

   Det er en rigtig hyggelig gade. Jeg synes også, at jeg er heldig at sidde lige dér :-)

 • Svar
  Helle Frederiksen
  12. november 2010 at 17:42

  Sådan en fredag har jeg også haft og nu er weekenden så endelig lige foran – det kan bare ikke blive bedre. Glæder mig til 2 dage, hvor man kan gøre lige det man allerhelst vil.

  Lyder dejligt med pizza. Er det rå kartofler du skiver tyndt ????

  God weekend – Helle

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2010 at 18:33

   Åh, som sådan en fredag kommer belejligt :-)

   Ja, det er rå kartofler jeg skiver tyndt, Helle. Det smager så dejligt :-)

 • Svar
  Britta A.
  12. november 2010 at 17:35

  Glæder mig stadigvæk… ventede pakken i lørdags.. intet kommet indtil videre…
  Go’ week end!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2010 at 18:32

   Kenneth sender dig fluks en mail, Britta :-)

 • Svar
  Bebiane
  12. november 2010 at 16:56

  Du bruger samme håndcreme som jeg :-)) den er nemlig slet ikke til at leve uden.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2010 at 18:32

   Vi elsker den, Bebiane :-)

 • Svar
  Karin
  12. november 2010 at 16:56

  Her står den også på pizza. Det er blandt mandens spidskompetencer så jeg glæder mig og læner mig tilbage så længe :-)

  God fredag til dig og dine!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2010 at 18:32

   Åh at læne sig tilbage er skønt, Karin. God fredag til dig :-)

 • Svar
  Ulla S.
  12. november 2010 at 16:45

  Her er der dømt DEJLIG FREDAG.
  Da jeg kom ind ad døren stod der en kasse fra Rødtjørnevej… Der var både det bestilte OG en bette bonus i :-))
  Overraskelser af den slags er de allerbedste – mange, tusinde tak herfra!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2010 at 16:46

   Jeg sender videre til rette vedkommende, Ulla – og det er dejligt at læse, at du er tilfreds :-)

   Jeg har lige været inde på lageret og hamstre til weekenden. Uhm ;-)

   • Svar
    Ulla S.
    12. november 2010 at 16:53

    det er da godt, at jeg ikke har sådan en lager i baghuset… ;-)

    • Liselotte
     Svar
     Liselotte
     12. november 2010 at 18:31

     Det er også farligt, Britta :-)

 • Svar
  Helle
  12. november 2010 at 16:31

  hjemmelavet kartoffelpizza med pestobund og rosmarindrys… mums har du en opskrift til den :)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2010 at 16:34

   Øh… ikke rigtigt, Helle, for jeg improvisere mestendels, men i stedet for tomatsovs smører jeg med en god pesto (eller… når jeg er rigtigt frisk… en god tapenade) og lægger så kartofler i papirtynde skiver i lag med lidt løg, frisk rosmarin, salt og hvad jeg ellers lige kommer i tanke om. Til sidst får den et drys ost efter smag og behag og nogle dråber af den gode olivenolie, inden den kommer i ovnen. Uhm, som den er min yndlingspizza :-)

 • Svar
  Fríða
  12. november 2010 at 16:31

  aaaahhhh! jeg er også lige kommet hjem efter jeg har været nödt til at köre rundt og ordne ærinder i fredagstrafikken, ikke lige min yndlingsbeskæftigelse må jeg sige. nu venter sofa, varmt te og strik, for en stund i hvert fald. hvis jeg når at samle lidt energi sammen så vil jeg, måske, tage en lille oprydningsrunde inden aftensmaden skal laves.
  god weekend til jer alle!
  kh.fra Island
  Frida

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2010 at 16:32

   Åh, som vi skal hygge os nu, Frida – og rigtig god fredag til dig :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)