15

Indiskuskutabel julekomfort

Jeg faldt lige ned i hjørnet af sofaen. Så kom Anne fra Grønnebakken på mit tv og for foden af sofaen stod en kæmpestor kurv fuld af de smukkeste uldne farver. Ved siden af mig lå en strikkepind, som snildt kunne passe. Siden har jeg omtrent ikke rejst mig. Altså før nu, hvor jeg lige måtte tjekke, om benene stadig kan bære mig. Jeg er nemlig blevet serviceret med skoldhed te, hjemmebag og konfekt lige siden.

Benene bar og det uldne ser ud til at have en fremtid.

Hallo! Bedre 2. juledag skal man da lede længe efter.

You Might Also Like

15 Comments

 • Avatar
  Reply
  Line
  26. december 2010 at 20:43

  Jeg eeeeelsker Anne fra Grønnebakken… Både bøgerne og filmene. Ser dem året rundt, fordi jeg for mange år siden anskaffede mig dem på dvd, haha…

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth V. (Fjordkær)
  26. december 2010 at 20:17

  Glædelig JUL til dig og dine.
  Jeg genså samtlige afsnit af Anne på Grønnebakken for 5 uger siden. Åhhhh altså som jeg blev rørt og huskede da jeg så dem sammen med min datter for mange år siden.
  Min dag er også foregået i slowmotion, med strikketøj ( er lige startet på et Christel Seyfad sjal) en god bog, samt gåtur på den dejlige Mors Ø.

 • Avatar
  Reply
  Anette Linnea
  26. december 2010 at 19:54

  Det er lige sådan juledagene skal tilbringes. Her der blevet set film, læst bøger og strikket. Så skønt! Glædelig jul til dig og dine.

 • Avatar
  Reply
  Louise
  26. december 2010 at 19:47

  Det ligner vores eftermiddag lidt – men nu har jeg set det sidste afsnit af Anne-serien, og den synes jeg ikke, var noget at råbe hurra for, så jeg nøjes ganske godt med de første 10 afsnit – og så kan man jo altid låne lydbøgerne fra biblioteket bagefter – for de er nu altså langt bedre end filmene :) Glædelig jul :)

  • Avatar
   Reply
   Louise
   26. december 2010 at 19:48

   ja – det var jo så de første 9 afsnit, jeg nøjes med :)

 • Avatar
  Reply
  Ulla S.
  26. december 2010 at 19:24

  Den selvkomponerede af Super Soft Tweed ligger til tørre nu – jeg er bange for, at den måske har fået pufærmer – FÅÅÅÅÅRK – men lad os nu se, når den er blevet tør.
  I mellemtiden produceres der en hue af resterne, og måske et halstørklæde og et par vanter og sokker og ørevarmere til hunden og – hvem sagde overkill? ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. december 2010 at 19:04

  Nåh… måske vi andre er i lidt åndeligt insulinunderskud nu, Dana, men jeg var nu alligevel ikke til at flå fra eftermiddagens Anne på Grønnebakken. Tænk engang, jeg havde slet ikke set de afsnit… nogensinde, så større afhængighed har jeg alligevel aldrig nået at udvikle ;-)

  Jeg ELSKER denne dag. Absolut ingen aktivitet ud over den frembragt med strikkepinde :-)

 • Avatar
  Reply
  Dana
  26. december 2010 at 18:50

  Argh. Er jeg virkelig den eneste, der får åndelig sukkersyge af Anne På Grønnebakken?

  Jeg har hygget mig med strikketøjet, så sandelig – men også med The Nightmare Before Christmas, og efter det blev Ursula LeGuin lagt på iPoden mens Les så fodbold …

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  26. december 2010 at 16:59

  Anna fra Grønnebakken er så dejlig. Noget jeg med fryd husker fra min barndom. Har set at de har den nu på dvd. Håber det er med dansk tale, så Lise og jeg kunne få hyggestunder!

  God jul.

 • Avatar
  Reply
  madam m
  26. december 2010 at 16:53

  Anne fra Grønnebakken hører bare til julen! Jeg ææælsker den, – kan den næsten udenad. Men ser den gerne igen igen.
  God jul til dig og dine.

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  26. december 2010 at 16:52

  åh, det lyder da ligesom min egen dag. nu er klokken næsten 4 om eftermiddagen og de unge ligger stadig i deres senge, jeg har hört at de er vågne, men stå op gider de alligevel ikke endnu, kan höre der er tændt for nogen pc´er og musik. jeg har siddet på min bagdel omtrent hele dagen med strikketöj, bog, kaffe, cola, konfekt og småkager indenfor rækkevidde og det er bare dejligt. har lige læst dit smukke indlæg om besöget på kirkegården og er lidt ked af at min ligger så langt væk, men der er tændt lys og sendt mange tanker i den retning her de sidste par dage, og det gör godt i sjælen. fortsat glædelig jul til dig og dine kære Liselotte.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  26. december 2010 at 16:51

  Anne er dejlig! Min dag har lignet din lidt – masser af driv og konfekt og hjemmebag. Jeg tror ikke, at en anden juledag kan være meget bedre… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  26. december 2010 at 16:49

  Lige akkurat sådan en dag trængte du sådan til, Liselotte – god aften til jer :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  26. december 2010 at 16:31

  Hvor I hygger I, tak fordi vi må hygge med ;-) Kan lige nå at ønske dig og dine en god 2. juledag.

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  26. december 2010 at 16:16

  …og vi eeeelsker Anne!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)