20

Lørdagsfebrilskheder

Kenneth er nedlagt af en menisk, som ikke er særlig rar ved ham. Mildest talt. Smerter, hævelse og kun én realistisk beskæftigelse, nemlig at ligge stille, gør ham ukampdygtig. Sikke et held, at jeg elsker min nye Alphalfa og derfor melder mig frivillig som skaffer denne lørdag.

Bagefter snitter jeg grønt. Forberedelser til aftenens menu. Det skal til.

Nogen gange skal man ikke holde sig for fin til at springe over, hvor gærdet er behageligt lavt. Sådan blev det i dag, da jeg pludselig skulle improvisere en middag. Nede i køledisken hos den lokale lå en stak kanelsnegle. De kunne snildt forkæle herhjemme, mens jeg forberedte aftenens kartoffelcurry. Som tænkt, så gjort. Snart duftede her af kanelsnegle. Uhm…

Mens de kølede af, skar jeg en stak kartofler i passende stykker. Jeg supplerer med et frisk blomkål i aften, så det fik også lige en tur, mens jeg var så godt i gang.

Krydderierne blev fundet frem. Jeg improviserer altid, men grundbestanddelene kan du sagtens læse dig frem til i opskriften på kartoffelcurry, hvis du skulle være blevet nysgerrig.

Bagefter var det de hoppende sennepsfrø, olie, krydderier og løg, der fik lov til at indlede de afsluttende forberedelser til aftensmåltidet. Om lidt kan det hele klare sig selv under låg.

Så venter teen og en kanelsnegl. Jeg har allerede smagt. De er værd at vente på.

Om snart må jeg vist have lov til at indtage sofaen. Det skal blive godt, er jeg sikker på.

Du vil sikkert også kunne lide