33

Halvgående

Så ramte vi allerede onsdag. Om jeg fatter, hvor tiden løber hen. Jeg synes lige akkurat, at jeg holdt weekend og nu er jeg halvgående mod den næste. Og mod ferie. Det gider jeg gerne. Vi havde engang mange planer for den ferie. Amsterdam og Berlin er blevet nævnt. Vi har drømt om både det ene og det andet. Husbåd og hotel. Shopping og servering. Café og nydelse.

Så kom virkeligheden. Først en operation til mig, som efterlod mig noget postoperationsudfordret. I morgen er der sårkontrol. Vi får se, hvad de siger. I går var det Kenneth, der måtte en tur på operationsbordet. Ikke noget stort, men det kan nemt blive en udfordring for vores feriekørsel, så lige nu venter vi i spændt. Vi véd godt, at det ikke bliver en uge i sus og dus, men mindre kan nu sagtens gøre det. To dage væk fra matriklen ville gøre underværker, tænker jeg. Lidt er meget bedre end ingenting. Jeg er frisk på det meste, hvis ellers…

Så kom vinteren. Den må gerne være her. Jeg elsker sne. Beklager, men sådan er det. Jeg elsker det, men jeg tænker også, at det gerne må smelte til ingenting, hvis det skulle lykkes os at stikke af i næste uge. Hvis ikke, er det fint at holde vinterferie i vinterlandskab.

Jeg er i grunden noget krævende. Og forventningsfuld.

Du vil sikkert også kunne lide