13

Udsalg. Nogen orker, andre ikke.

Vi nåede vidt omkring i går. Op og ned. Lidt genbrugshimmel. Lidt Ku’Damm Bummel til kontrast og så lidt mere endda.

Sidst på dagen endte vi i KaDeWe. Man skal holde godt fast i kreditkortet derinde. Jeg drømte om lige at tjekke deres beholdning af Mandarina Duck ud. Jeg gjorde det også, men tænk engang, ingenting fristede.

Hvis du kommer forbi, så tag i det mindste en tur op til sjette sal, som rummer en imponerende samling af verdens mange forskellige fødevarer. Der er f.eks. i nærheden af firehundrede forskellige brød. Det er lidt mere end min lokale bager tilbyder, men måske din er til et bredere sortiment.

Da vi endelig landede på hotellet helt udmattede og med smertende fødder og træt lænd, gik der ikke fem minutter, før Kenneth snuppede jakken og rendte af huse igen. Han måtte lige over forbi KaDeWe. Endnu en gang!

Ikke om vi gad!

Han havde lige set noget…

Ja, det skal jeg love for. Han kom hjem med en kæmpestor pose fyldt til randen med gode sager. Han er ikke tidligere TøjJon* for ingenting, men forklaringen var, at herreafdelingen havde udsalgshjørne og han vidste godt, at vi ikke orkede at stå med, så det var helt smart at smide os hjem først. Nu fik han fred og ro og han var svært tilfreds, da han vendte hjem med besparelser på helt op til 80% på nogle af hans yndlingsmærker. Vi kunne næsten høre ham tilfredshedsgnække resten af aftenen.

* TøjJon er sådan en kludehandler eller med andre ord en person, som beskæftiger sig professionelt med tekstiler. Her primært i form af beklædning.

You Might Also Like

13 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. februar 2011 at 08:59

  I går var det så Olines tur til et raid derinde. De kom ud med en store pose fyldt med t-shirts, så jeg tror, at hun er vældig godt kørende på den front nu ,-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  23. februar 2011 at 21:09

  Åhh, ja KaDeWe, elsker det. Og hvis du ikke kan finde det på sjette etage, så findes det nok ikke!

 • Avatar
  Reply
  Karin
  23. februar 2011 at 18:01

  Uha, kan godt huske, da jeg var på 6. sal I KaDeWe. Et imponerende udvalg. Der er ikke noget bedre at tage med hjem fra ferie end ” madsouvenirs”. Det fylder nogen gange mere i min kuffert end så meget andet. Forsat god ferie.

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  23. februar 2011 at 17:09

  Der er lige en ting, som er umådeligt vigtig at nævne. Det er størrelserne. I KaDeWe kan man nemlig også få ordentlige størrelser. Kan godt huske nu, at Berlin holder udsalg i Februar.. Der har jeg engang frosset min røv i næsten laser… men i guder, hvor var det billigt. God forsat ferie.. (c:

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  23. februar 2011 at 16:49

  Kunne han ikke have parkeret jer i et af deres fantastiske kaffehuse/conditorier? :)

 • Avatar
  Reply
  Tante T
  23. februar 2011 at 14:52

  Tøjlon, – den havde jeg ikke hørt før :)
  Min far var i branchen i mange år, med kælenavne spændende fra kludekræmmer til tøjhund… (Min far er heldigvis stadig, men har nu pensioneret titlerne, eller hvad man nu gør i den branche. Der er vist et eller andet med cirkusheste og savsmuld…)

 • Avatar
  Reply
  Line
  23. februar 2011 at 14:46

  Ej, hvor sjovt. Jeg kom hjem fra Berlin for en uge siden :) Vi (eller jeg) brugte også reeet lang tid i KaDeWe og Galeries Layfayette – nærmest mere end på alt det andet tilsammen, hvis jeg skal være helt ærlig! Fortsat god ferie :)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  23. februar 2011 at 12:17

  Der er ski da heller ikke noget bedre (eller næste ikke) end at føle at man har gjort en super god handel. :)

  Wünch euch noch einen guten Tag. :)

 • Avatar
  Reply
  Mette Koselig
  23. februar 2011 at 10:14

  heldige dere som får shoppet og finner noe på tur. Jeg blir bare gående rundt og surre … og kjøper ingenting :o
  Men jeg vil jeg vil!! :)

 • Avatar
  Reply
  Merete
  23. februar 2011 at 10:10

  Altid herligt med et godt tilbud – fortsat go’ ferie ;0)

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  23. februar 2011 at 09:56

  Uha da da.. KaDeWe er en rigtigt frister!! Godt Kenneth fik lidt til sig selv.
  Jeg glemte at sige, at der er en sidegade til Ku’damm, nemlig Fasanenstrasse 23. Det er et Literaturhaus. Ligger lidt inde i en have, hvor der er udendørs servering om sommeren. Men der er en Cafe Wintergarden indenfor. Helt specielt og meget hyggeligt. De skulle efter sigende have en super morgenmad. Men ellers er der kage/kaffe (Aplestrudel). Og andre ting. Det er en OASE, hvis man lige vil hvile benene lidt…Det er virkeligt et besøg værd.

  Fortsat god tur:-) Her i Frederikshavn er der nærmest snestorm!!

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  23. februar 2011 at 08:51

  Jeg fandt de lækreste, lækreste sweatre i KaDeWe, halvt silke halvt cashmere til 50 euro stk, spotbilligt. De kan anbefales…..

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   23. februar 2011 at 09:01

   Uha, det lyder også lækkert, Lisbeth – men jeg har lige besluttet, at jeg vil strikke en cardigan i ren cashmere, når vi kommer hjem. Herr Weller fører jo den slags ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)