12

Teblade i skammekrogen

Måske er det udsigten til foråret, der gør det. Måske er det bare mit indre ordensmenneske, som er i gang med at hanke op i mig. Måske? I hvert fald er jeg kommet i hus med forskellige ufærdige strikkeprojekter den sidste uges tid. Det er en stærk og euforiserende følelse af tilfredshed, der rammer mig, når de sidste ender er hæftet og saksen lægges væk. Jeg kan lide den. Jeg kan lide at vide, at et påbegyndt stykke arbejde også  ender i et færdigt af samme slags. Et til gavn og glæde.

I en af mine kurve fandt jeg Tea Leaves Cardigan. Der mangler kun to ærmer. Kun to ærmer og den er klar til brug! Hvorfor er det lige, at den er havnet i skammekrogen monstro? Måske jeg løb tør for strikke-mojo. Det sker jo med jævne mellemrum denne sæson. Det var i hvert fald ikke, fordi jeg ikke var tilfreds. Faktisk glædede jeg mig meget, til trøjen var klar, for den har den mest vidunderlige blå farve. Sådan én på grænsen til violet. Meget subtil og helt igennem oplagt for en rask farvediskussion. Er den nu blå eller er den violet?

Jeg er i virkeligheden ligeglad. Jeg er bare vild med farven. To ærmer! Sæt i gang, Liselotte!

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  Irene
  3. april 2011 at 13:02

  Den er jo nærmest lilla. Bare sådan. Og pæn. Meget pæn!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. april 2011 at 21:43

   Ja, den er edderpæn, Irene :-)

 • Avatar
  Reply
  Irene
  2. april 2011 at 22:01

  Sød cardigan… Med den hastighed jeg tror, du strikker, kan det vist ikke tage mange minutter, før den er klar til brug :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. april 2011 at 10:13

   Jeg gør mit bedste, Irene :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. april 2011 at 20:49

  Mon ikke jeg skulle finde ind i sofaen og strikke lidt på de ærmer? Jeg tror det :-)

  Farven hedder “Viol” og er i restordre :-(

 • Avatar
  Reply
  Diktesoph
  2. april 2011 at 17:08

  Luksus sådan at støde på et næsten færdigt projekt, når man trænger til at se noget blive færdigt.
  Farven er skøn! Jeg er sikker på at den er endnu bedre i virkeligheden :)

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  2. april 2011 at 15:11

  Blueberry. Smuk. Jeg mangler også 2 ærmer på en cobblestone til Frederik. I blueberry. Hvis du er færdig før mig, så er isen og vino’en på min regning;-) tø-hø….. Det er jeg dømt til at tabe;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  2. april 2011 at 14:56

  Dem får du hurtigt onduleret.
  Hephep…

 • Avatar
  Reply
  unikarina
  2. april 2011 at 14:29

  Kom så i gang ;o) Den er da for skøn til at ligge og vente på to ærmer.

 • Avatar
  Reply
  Conny
  2. april 2011 at 14:11

  En dejlig violfarve – og ja, vi trænger til kulør på tilværelsen :)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  2. april 2011 at 14:09

  …og hvad er det nu liiiige at den farve hedder ?

 • Avatar
  Reply
  Lene L N fra Tyskland
  2. april 2011 at 13:59

  Öj, hvor er den farve flot! Er det monstro en Herr Weller har paa lager? Kommer jo til DK til passke og vil väre saa smart at bestille i garnbutikken og saa sende det til en adresse i närheden af Verdensfirmaet :-) Gläder mig bare saa meget (til DK, familie og lidt garn…)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)