11

Tirsdag, hvor blev du af?

Det regner solidt i dag. Det startede ellers fornuftigt, men det nåede snart at blive anderledes og så blev temperaturen derefter, hvilket sådan set gik godt i spænd med vores planer for i dag. I morgen kommer der maler. Vi har flyttet temmelig mange kilo denne tirsdag, så frisk og kølig luft har frisket op, når vi har åbnet vinduerne, fordi arbejdet gjorde os varme.

Vores kontor skal friskes op. Vi skal have købt nye reoler, nyt til væggene og have indrettet os, så det hele fungerer optimalt med de nye funktioner, der skal ligge indenfor de fire vægge, hvor Lone og jeg sidder.

Måske jeg har slidt lidt rigeligt på IT-afdelingen i dag, men til gengæld er jeg næsten færdig med installation af diverse programmer, som skal gøre Niels Ebbesens Gade til en af mine gode og stabile arbejdsstationer. Det ender godt, det hele, men jeg skal love for, at det så noget kaotisk ud, da Lone og jeg lukkede og slukkede for i dag og forlod et kontor, som lige nu er stablet under og ovenpå tre skriveborde. Alt i en god sags tjeneste.

Siden har jeg taget en tørn inde i verdensfirmaet, hvor der skulle pakkes. Det skal der også i morgen, men inden har jeg en dejlig aftale med Lisbeth, moderen til alle de smukke drenge, jeg strikker til i ny og næ. Jeg glæder mig sådan :-)

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply
  Camilla
  6. april 2011 at 19:46

  Åh.. så er hukommelsen alligevel ikke så ringe som jeg var ved at tro :-).. godt for dig! :-)

 • Avatar
  Reply
  Karina
  5. april 2011 at 23:41

  Hvor hyggeligt med en småkageaftale med søde Lisbeth. Sniger du ikke kameraet med og foreviger den skønne mave?? Sikkert dig der skal flashe et billede hvis os der bor langt væk skal gøre sig håb om at se den før den forsvinder :)
  – Hils mange gange og spis en kage for mig :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   6. april 2011 at 08:11

   Ja, det er da meget, meget hyggeligt, Karina. Det er alt for længe siden, jeg sidst har set Lisbeth – og det er jo med at lægge billet ind, mens man har hende i fred og ikke skal dele med en lille baby ;-)

 • Avatar
  Reply
  Linda
  5. april 2011 at 21:34

  Det lyder som en hård, men også ualmindelig spændende omgang I der har gang i :-)
  Håber onsdagen byder på lidt mere orden!
  Linda

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2011 at 21:40

   Det er en dejlig omgang, vi har gang i, Linda. Det bliver SÅ godt :-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  5. april 2011 at 19:37

  Jeg glæder mig også;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2011 at 20:06

   … og så er der småkager, har jeg hørt… *Uhm*

 • Avatar
  Reply
  Camilla
  5. april 2011 at 18:35

  Hold da lige tirsdag jeg må trænge til forår.. var det ikke lige i Niels Ebbesensgade du havde sidste arbejdsdag? :-) .. eller var det i virkeligheden en anden gade.. uha som hukommelsen svigter. God tirsdag aften :-)!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2011 at 18:43

   Camilla, jeg havde ikke sidste arbejdsdag. Jeg havde sidste arbejdsdag med arbejde i administrationen og nu starter jeg på en frisk med nogle andre funktioner, men samme sted :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone Veggerby
  5. april 2011 at 18:34

  Hils den skønne fru Lisbeth

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2011 at 18:42

   Det skal jeg nok, Lone. Så kan du hilse maleren ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)